HULS
Huls in Borne: experts in verf 


Huls in Borne: experts in verf 


Bezoek de winkel


Het belang van kleur volgens de professionals van Huls


Dat een heldere tint op de wand een andere invloed heeft op je gemoedstoestand dan een aardse, zachte kleur, spreekt voor zich. De woonprofessionals van Huls weten als geen ander dat het juiste kleurenpalet een interieur enorm kan ophalen en ervoor kan zorgen dat je je echt thuis voelt. Ben jij op zoek naar een energieke tint voor in de studeerkamer? Of breng je graag wat meer rust in de slaapkamer? De specialisten van Huls denken graag met je mee over kleur. Maar ook als het aankomt op materialen, verftechnieken en afwerking, ben je bij deze speciaalzaak in Borne aan het goede adres. 


Kies vertrouwde kwaliteit met Home Made By verf van Huls

Kennis rondom kleur 


Bezoek de winkel

De kennis rondom kleur is groot bij HMB. Daarom besloten de professionals van HMB om zelf een eigen verfcollectie op te zetten, waarbij kwaliteit centraal staat. Kies voor een inspirerend kleur, een activerende toon of ga voor een rustieke aardetint – welke kleur je ook kiest, met HMB kies je altijd voor kwaliteit.

Huls: kies kwaliteit met Sigma verf 


Welke kleur is jouw favoriet? 


Bezoek de winkel

Sigma is een begrip binnen de interieurwereld. En terecht: dit merk levert al jarenlang verven in de beste kwaliteit. Ook bij Huls zijn ze keer op keer enthousiast over de resultaten die Sigma levert. Benieuwd welke specifieke Sigma producten favoriet zijn bij Huls? Welke tips je in ogenschouw moet nemen bij het verkrijgen van het beste resultaat? Ook daarvoor moet je bij de gepassioneerde verfspecialisten van Huls in Borne zijn.

Boonstoppel verf bij Huls


Waar de schilder graag mee werkt 


Bezoek de winkel

Bij wie kun je beter terecht voor het toetsen van je verf dan bij de schilder? Dat is precies wat de producenten van Boonstoppel dachten bij de ontwikkeling van hun kwaliteitsverf. Doordat de verven perfect aansluiten op de behoeftes en wensen van de professional, weet je zeker dat je de beste kwaliteit in huis haalt. Dit betekent dat je voor jarenlang geen omkijken meer hebt naar je schilderwerk. Benieuwd welk product het meest geschikt is voor jouw klus? De specialisten van Huls voorzien je graag van passend advies.