Herooooo

Kwaliteitsverf vind je bij Huls

Het belang van kleur volgens de professionals van Huls

Dat een heldere tint op de wand een andere invloed heeft op je gemoedstoestand dan een aardse, zachte kleur, spreekt voor zich. De woonprofessionals van Huls weten als geen ander dat het juiste kleurenpalet een interieur enorm kan ophalen en ervoor kan zorgen dat je je echt thuis voelt. Ben jij op zoek naar een energieke tint voor in de studeerkamer? Of breng je graag wat meer rust in de slaapkamer? De specialisten van Huls denken graag met je mee over kleur. Maar ook als het aankomt op materialen, verftechnieken en afwerking, ben je bij deze speciaalzaak in Borne aan het goede adres.

Op zoek naar kleur- en interieuradvies?

PLAN EEN DESIGN DATE

TOP KWALITEIT VERF VAN HOME MADE BY_ HULS

Ons eigen huismerk

De kennis rondom kleur is groot bij Home Made By. Daarom besloten de professionals van Home Made By om zelf een eigen verfcollectie op te zetten, waarbij kwaliteit centraal staat. Kies voor een inspirerend kleur, een activerende toon of ga voor een rustieke aardetint – welke kleur je ook kiest, met Home Made By kies je altijd voor kwaliteit.

Bezoek de winkel

SIGMA VERF BIJ HULS

Welke kleur is jouw favoriet?

Sigma is een begrip binnen de interieurwereld. En terecht: dit merk levert al jarenlang verven in de beste kwaliteit. Ook bij Huls zijn ze keer op keer enthousiast over de resultaten die Sigma levert. Benieuwd welke specifieke Sigma producten favoriet zijn bij Huls? Welke tips je in ogenschouw moet nemen bij het verkrijgen van het beste resultaat? Ook daarvoor moet je bij de gepassioneerde verfspecialisten van Huls in Borne zijn.

Bezoek de winkel

Boonstoppel verf bij Huls

Waar de schilder graag mee werkt.

Bij wie kun je beter terecht voor het toetsen van je verf dan bij de schilder? Dat is precies wat de producenten van Boonstoppel dachten bij de ontwikkeling van hun kwaliteitsverf. Doordat de verven perfect aansluiten op de behoeftes en wensen van de professional, weet je zeker dat je de beste kwaliteit in huis haalt. Dit betekent dat je voor jarenlang geen omkijken meer hebt naar je schilderwerk. Benieuwd welk product het meest geschikt is voor jouw klus? De specialisten van Huls voorzien je graag van passend advies.

Bezoek de winkel

PURE & ORIGINAL BIJ HULS

Pure & Original krijt- en kalkverven zijn verven op waterbasis en gekleurd met natuurlijke pigmenten. De verven zijn ecologisch, duurzaam en milieuvriendelijk.
De collectie heeft een prachtig kleurenpallet bestaande uit 150 poedermatte kleuren in vergrijsde tinten, pastelkleuren en uitgesproken kleur. Alle kleuren zijn bij ons in de winkel te bewonderen op handgeschilderde stalen.
Wij zijn Pure & Original sterdealer en hebben alle kwaliteiten verf op voorraad. Deze worden ter plekke op kleur gemaakt op onze Pure & Original kleurenmengmachine.