DE BOER WOONPROFESSIONALS LEEUWARDEN

Schrans 131
8932 ND Leeuwarden
058 289 07 63
info@woonprofessionaldeboer.nl

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 - 17:30
Woensdag
10:00 - 17:30
Donderdag
10:00 - 17:30
Vrijdag
10:00 - 17:30
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

De Boer, Leeuwarden: uw interieurspecialist!

WIJ BEHANGEN ÉN STOFFEREN UW INTERIEUR.

Wij hebben één missie: mensen helpen een écht mooi (t)huis te maken. Dat doen we met onze prachtige, inspirerende collecties raam- en wandbekleding, vloeren en verf.

Overigens maakt het ons niet uit of je zelf aan de slag gaat, of dat je het werk liever aan één van onze professionals overlaat. Een vakkundige stylist, stoffeerder of behanger, wij maken exclusief maatwerk graag toegankelijk voor iedereen.


De Boer is interieurspecialist en geeft je uitgebreid advies over het grote assortiment verf, behang, raamdecoratie, gordijnstoffen, tapijt, laminaat en pvc vloeren.

Wij staan garant voor service, extra aandacht, vakmanschap en nauwkeurig advies. Een extra garantie voor u als consument is dat wij aangesloten zijn bij en erkend door de Centrale Branche Woninginrichting.

We werken voor zowel particulier als bedrijf. En of u nu groot behuisd bent of een knus appartementje in de binnenstad bewoond, voor iedere situatie hebben wij een passende oplossing.
De resultaten van een metamorfose zijn vaak zeer verrassend.

De Boer verricht interieurwerkzaamheden uit in eigen beheer voor de regio Leeuwarden en omstreken. Wij behangen én stofferen het interieur van uw woning. Vakmanschap staat hierbij hoog in het vaandel.
U heeft een aanspreekpunt en alle verschillende werkzaamheden worden door ons op elkaar afgestemd.

We zijn geen nieuwkomer meer, ons bedrijf bestaat inmiddels al meer dan 50 jaar!

De Boer Leeuwarden
Service met een persoonlijke tint!


Heb je naar aanleiding van je bezoek aan onze winkel behoefte aan een persoonlijk advies,
dan maken we hiervoor graag een Design Date afspraak.

Nieuws uit Leeuwarden

Volg hier de ontwikkelingen van De Boer


De Boer - DE BESTE

Ben je opzoek naar een nieuw tapijt, een pvc- vloer of juist naar een ecologisch vriendelijke variant voor op de vloer zoals marmoleum? Wil je weten wat de beste oplossing voor jou is op het gebied van raamdecoratie of kunnen je muren nog wel een likje verf gebruiken? Stap DE Boer in Leeuwarden binnen voor een scherpe aanbieding. Vergelijken met andere interieurspecialisten is niet nodig: bij De Boer kun je jouw favoriete interieurproducten op maat laten maken voor een goedkope prijs. En niet onbelangrijk: bij De Boer in Leeuwarden ben je ook aan het juiste adres als het op advies aankomt. Met alle interieurkeuzes die er zijn te maken, is een beetje hulp natuurlijk niet overbodig. Het opmeten kun je ook aan De Boer overlaten: hiervoor komen we namelijk gewoon bij je thuis.

De Boer – ONZE COLLECTIE

Vloeren, raamdecoratie, verf, behang, gordijnen – je vindt het bij De Boer in Leeuwarden. We begrijpen als geen ander dat je thuis een belangrijke plek is, die je graag zo mooi mogelijk wilt inrichten. Maar, als het even kan ook zo goedkoop mogelijk. Daarom kenmerken de collecties van De Boer zich door de beste kwaliteit én een zacht prijsje. Kijk je altijd naar de laatste trends of kies je liever voor tijdloos? Van het behang tot de gordijnen – bij De Boer in Leeuwarden kun je alle kanten op.

De Boer – ONZE SERVICE

Van het kopen van een nieuw bankstel en het vergelijken van alle verschillende soorten raamdecoratie zoals jaloezieën tot het laten maken van je nieuwe plissé gordijnen op maat - er komt best veel kijken bij de creatie van het interieur van je dromen. En dan hebben we het nog niet eens over het monteren van de producten, de styling en het onderhoud! Gelukkig kun je bij De Boer in Leeuwarden ook terecht voor advies. Gespecialiseerd als we zijn, kunnen we je adviseren over onze collectie, houden we rekening met de aanbiedingen die er lopen en kunnen we samen producten met elkaar vergelijken om zo tot een prachtig interieur te komen. En de afwerking? Ook daarvoor kun je De Boer inschakelen als de beste.

De Boer – VAKSPECIALIST

Wij hebben ervaren vakmensen en woonprofessionals in dienst. Voor zowel bedrijven als particulieren. Groot assortiment in vloeren. PVC, marmoleum, laminaat… je vindt de meest uiteenlopende vloeren in de uitwerking die bij jou past. Ook het leggen van vloeren of monteren van uw buitenzonwering is voor ons geen enkel probleem. Bij De Boer weten ze precies welk type raamdecoratie de beste keuze is. Of je beter kunt gaan voor in betweens, plissé gordijnen, jaloezieën, duo of rolgordijnen?