DE BOER WOONPROFESSIONALS LEEUWARDEN

Schrans 131
8932 ND Leeuwarden
058 289 07 63
info@woonprofessionaldeboer.nl

Maandag
13:00 - 18:00
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Bestel je producten eenvoudig en snel in onze webshop en kom ze veilig bij onze winkel afhalen.

De Boer, Leeuwarden: uw interieurspecialist!

WIJ SCHILDEREN, BEHANGEN ÉN STOFFEREN UW INTERIEUR.

De Boer is interieurspecialist en geeft je uitgebreid advies over het grote assortiment verf, behang, raamdecoratie, gordijnstoffen, tapijt, laminaat en pvc vloeren.

Wij staan garant voor service, extra aandacht, vakmanschap en nauwkeurig advies. Een extra garantie voor u als consument is dat wij aangesloten zijn bij en erkend door de Centrale Branche Woninginrichting.

We werken voor zowel particulier als bedrijf. En of u nu groot behuisd bent of een knus appartementje in de binnenstad bewoond, voor iedere situatie hebben wij een passende oplossing.
De resultaten van een metamorfose zijn vaak zeer verrassend.

Alléén De Boer is in de regio Leeuwarden en omstreken nog in staat alle werkzaamheden in eigen beheer uit te voeren. Wij verrichten schilderwerkzaamheden binnenshuis, behangen én stofferen het interieur van uw woning. Vakmanschap staat hierbij hoog in het vaandel.
U heeft een aanspreekpunt en alle verschillende werkzaamheden worden door ons op elkaar afgestemd.

We zijn geen nieuwkomer meer, ons bedrijf bestaat inmiddels al meer dan 40 jaar!

De Boer Leeuwarden
Service met een persoonlijke tint!


Heb je naar aanleiding van je bezoek aan onze winkel
behoefte aan een persoonlijk advies, dan maken we hiervoor graag een Design Date afspraak.

Nieuws uit Leeuwarden

Volg hier de ontwikkelingen van De Boer


 

Wat kun je bij De Boer vinden?


Collectie producten in Leeuwarden

 

De Boer - DE BESTE

Ben je opzoek naar een nieuw tapijt, een pvc- vloer of juist naar een ecologisch vriendelijke variant voor op de vloer zoals marmoleum? Wil je weten wat de beste oplossing voor jou is op het gebied van raamdecoratie of kunnen je muren nog wel een likje verf gebruiken? Stap DE Boer in Leeuwarden binnen voor een scherpe aanbieding. Vergelijken met andere interieurspecialisten is niet nodig: bij De Boer kun je jouw favoriete interieurproducten op maat laten maken voor een goedkope prijs. En niet onbelangrijk: bij De Boer in Leeuwarden ben je ook aan het juiste adres als het op advies aankomt. Met alle interieurkeuzes die er zijn te maken, is een beetje hulp natuurlijk niet overbodig. Het opmeten kun je ook aan De Boer overlaten: hiervoor komen we namelijk gewoon bij je thuis.

De Boer – ONZE COLLECTIE

Vloeren, raamdecoratie, verf, behang, gordijnen – je vindt het bij De Boer in Leeuwarden. We begrijpen als geen ander dat je thuis een belangrijke plek is, die je graag zo mooi mogelijk wilt inrichten. Maar, als het even kan ook zo goedkoop mogelijk. Daarom kenmerken de collecties van De Boer zich door de beste kwaliteit én een zacht prijsje. Kijk je altijd naar de laatste trends of kies je liever voor tijdloos? Van het behang tot de gordijnen – bij De Boer in Leeuwarden kun je alle kanten op.

De Boer – ONZE SERVICE

Van het kopen van een nieuw bankstel en het vergelijken van alle verschillende soorten raamdecoratie zoals jaloezieën tot het laten maken van je nieuwe plissé gordijnen op maat - er komt best veel kijken bij de creatie van het interieur van je dromen. En dan hebben we het nog niet eens over het monteren van de producten, de styling en het onderhoud! Gelukkig kun je bij De Boer in Leeuwarden ook terecht voor advies. Gespecialiseerd als we zijn, kunnen we je adviseren over onze collectie, houden we rekening met de aanbiedingen die er lopen en kunnen we samen producten met elkaar vergelijken om zo tot een prachtig interieur te komen. En de afwerking? Ook daarvoor kun je De Boer inschakelen als de beste.

De Boer – VAKSPECIALIST

Wij hebben ervaren vakmensen en woonprofessionals in dienst. Voor zowel bedrijven als particulieren. Groot assortiment in vloeren. PVC, marmoleum, laminaat… je vindt de meest uiteenlopende vloeren in de uitwerking die bij jou past. Ook het leggen van vloeren of monteren van uw buitenzonwering is voor ons geen enkel probleem. Bij De Boer weten ze precies welk type raamdecoratie de beste keuze is. Of je beter kunt gaan voor in betweens, plissé gordijnen, jaloezieën, duo of rolgordijnen?