Herooooo

Verf van De Boer: alles voor een kleurrijk interieur

De Boer Woonprofessionals is dé verf- en interieurspeciaalzaak voor Leeuwarden en omstreken (o.a. Goutum, Teerns, Hempens).

Professionele verf

Professionele verf haal je bij Deco Home. Advies en service voor de meest geschikte professionele verf voor jouw klus.

Ga je voor het allerbeste professionele resultaat?
Dan adviseren wij om voor professionele verf kiezen, want dit is de verf waarmee de vakman ook werkt. Goede verf hoeft niet duur te zijn. Want door te kiezen voor de juiste professionele lakverf of muurverf van goede kwaliteit, ben je uiteindelijk goedkoper uit en heb je het beste resultaat.

De verfspecialist De Boer kan je uitgebreid adviseren over de verschillende soorten vakverf en hun specifieke eigenschappen. Wij verkopen professionele verf voor woonkamer, slaapkamer of buitenmuren en kozijnen van je huis van bijvoorbeeld Sikkens, Sigma en Boonstoppel.

Is jouw huis toe aan een verfinspectie?
Je huis in een kostbaar bezit, dus zorg je dat de buitenkant goed in de verf zit. Dat betekent dat je op tijd en goed onderhoud moet (laten)verrichten. Vraag daarom bij ons vrijblijvend een verfinspectie aan.
Wij geven vakkundig advies en een vrijblijvende offerte. Niet altijd hoeft al het schilderwerk vernieuwd te worden. Verf aan de zonkant van je huis bijvoorbeeld, heeft meer te verduren dan aan de schaduwkant.
Het kan dus heel goed dat dit jaar maar de helft van het huis een nieuwe verflaag nodig heeft. Dan kan je de kosten van het schilderwerk van het hele huis mooi over meerdere jaren spreiden.

PLAN EEN DESIGN DATE

De Boer: verf van vertrouwde kwaliteit

Ontwikkeld met passie voor kleur

Bezoek de winkel

 

De passie voor kleur heeft bij Home Made By geresulteerd in een eigen verfcollectie van topkwaliteit. De woonprofessionals van De Boer in Leeuwarden staan vaak stil bij de impact die de kleuren in ons interieur hebben op onze gemoedstoestand. Ze brengen tot rust, inspireren of dragen bij aan een aangename sfeer in de ruimte. Laat je inspireren door het rijke kleurenpalet van Home Made By.

Pure kwaliteit met Sigma verf van De Boer

Kies jouw favoriete kleur

Bezoek de winkel

 

Bij het onderhoud van je huis is schilderwerk van enorm belang. Hiervoor raden de woonspecialisten van De Boer kwaliteitsverf aan. Het kwalitatief hoogstaande Sigma komt al jarenlang door alle keuringen heen. Benieuwd welke verfsoorten het beste geschikt zijn voor de klus die je voor ogen hebt? En welke aanvullende materialen je daarbij nodig hebt? Laat je informeren door de specialisten van De Boer in Leeuwarden. Zo weet je zeker dat straks alle muren in huis zo lang mogelijk hun kleur behouden.

De Boer: vind jouw favoriete Boonstoppel verf

Favoriet van de schilder

Bezoek de winkel

 

Het merk waar de schilders van De Boer warm voor lopen? Van Boonstoppel. Van glans tot mat – iedere verf komt in de allerbeste kwaliteit. Niet verwonderlijk, aangezien de makers van dit verfmerk zich hebben laten inspireren door de schilder zelf. Benieuwd hoe de producten van Boonstoppel jouw interieur kunnen voorzien van een prachtige kleur? En hoe je ervoor zorgt dat de verf zo mooi mogelijk op de muren terechtkomt? De gepassioneerde woonspecialisten van De Boer in Leeuwarden kunnen je alles vertellen over de productlijn van Boonstoppel.