HOME MADE BY_ VISSER

Hessenweg 180A
3731 JN De Bilt
030 662 65 99
hans@homemadeby-visser.nl

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 - 17:00
Woensdag
10:00 - 17:00
Donderdag
10:00 - 17:00
Vrijdag
10:00 - 17:00
Zaterdag
10:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Wat maakt Home made by_ VISSER in de Bilt
Een bezoek meer dan waard.

Wij, Hans en Wilma Visser, hebben een hele duidelijke filosofie. Wij ontvangen u zoals wij zelf ook zouden willen worden ontvangen. Of u zich nu komt oriënteren voor een mooie nieuwe vloer of u heeft gewoon een haakje of schroefje nodig, wij ontvangen u gastvrij en met plezier.

Het belangrijkste is dat wij u willen ontzorgen. Dat kan door een goed advies over hoe je dat haakje of schroefje het beste kan gebruiken. Hoe je de verf op de juiste manier kan inzetten. Maar ook een deskundig advies thuis of in de winkel hoe de nieuwe vloer het best gelegd kan worden.

En natuurlijk kan Wilma, onze styliste, u advies geven over kleur en styling, kan Hans u de techniek en de mogelijkheden uitleggen en kunnen de schilder en de stoffeerder dit allemaal vakkundig verwerken.

Met een jarenlange ervaring is ons grote plezier u met goede adviezen te helpen om keuzes te maken uit het enorme aanbod aan kleur, materiaal en smaak. Daarin de juiste combinaties te vinden en er vervolgens voor te zorgen dat uw wensen vervuld worden. En u heeft er geen omkijken naar. Wij verzorgen het hele traject en worden pas gelukkig als u tevreden bent over uw nieuwe interieur.

Een nieuwe PVC-vloer, tapijt, gordijnen, plissés, behang en verf laten wij helemaal tot zijn recht komen in uw huis.

En wilt u zich alleen nog maar oriënteren op de ontwikkelingen in styling en kleur loop dan gerust eens binnen. Middels moodboards, inspiratiewanden en onze mooie showroom kunt u geheel vrijblijvend ideeën opdoen voor de toekomst en ook op de hoogte blijven van de ontwikkelingen.

Wij heten u van harte welkom op de Hessenweg.


Heb je naar aanleiding van je bezoek aan onze winkel
behoefte aan een persoonlijk advies, dan maken we hiervoor graag een Design Date afspraak.

Nieuws uit De Bilt

Volg hier de ontwikkelingen van Visser


 

Wat kun je bij Visser vinden?


Collectie producten in De Bilt

 

Home Made By_ Visser - de beste

Ben je opzoek naar een nieuw tapijt, een pvc- vloer of juist naar een ecologisch vriendelijke variant voor op de vloer zoals marmoleum? Wil je weten wat de beste oplossing voor jou is op het gebied van raamdecoratie of kunnen je muren nog wel een likje verf gebruiken? Stap Home Made By_ Visser in De Bilt binnen voor een scherpe aanbieding. Vergelijken met andere interieurspecialisten is niet nodig: bij Home Made By_ Visser kun je jouw favoriete interieurproducten op maat laten maken voor een goedkope prijs. En niet onbelangrijk: bij Home Made By_ Visser in De Bilt ben je ook aan het juiste adres als het op advies aankomt. Met alle interieurkeuzes die er zijn te maken, is een beetje hulp natuurlijk niet overbodig. Het opmeten kunt je ook aan Home Made By_ Visser overlaten: hiervoor komen we namelijk gewoon bij je thuis.

Home Made By_ Visser – de producten

Vloeren, raamdecoratie, verf, behang, gordijnen, meubels én woonaccessoires – je vindt het allemaal bij Home Made By_ Visser in De Bilt. We begrijpen als geen ander dat je thuis een belangrijke plek is, die je graag zo mooi mogelijk wilt inrichten. Maar, als het even kan ook zo goedkoop mogelijk. Daarom kenmerken de collecties van Home Made By_ Visser zich door de beste kwaliteit én een zacht prijsje. Kijk je altijd naar de laatste trends of kies je liever voor tijdloos? Van het behang tot de gordijnen – bij Home Made By_ Visser in De Bilt kun je alle kanten op.

Home Made By_ Visser – de service

Van het kopen van een nieuw bankstel en het vergelijken van alle verschillende soorten raamdecoratie zoals jaloezieën tot het laten maken van je nieuwe plissé gordijnen op maat - er komt best veel kijken bij de creatie van het interieur van je dromen. En dan hebben we het nog niet eens over het monteren van de producten, de styling en het onderhoud! Gelukkig kun je bij Home Made By_ Visser in De Bilt ook terecht voor advies. Gespecialiseerd als we zijn, kunnen we je adviseren over onze collectie, houden we rekening met de aanbiedingen die er lopen en kunnen we samen producten met elkaar vergelijken om zo tot een prachtig interieur te komen. En de afwerking? Ook daarvoor kun je Home Made By_ Visser inschakelen als de beste.

Home Made By_ Visser – de specialist

Als we het over schilderwerk hebben, denken ze bij Home Made By_ Visser verder dan een pot verf. Van de juiste kwast tot aan het beste schuurpapier; je vindt er alles om de klus mee te klaren. Ook het assortiment vloeren is groot. PVC, marmoleum, laminaat… je vindt de meest uiteenlopende vloeren in de uitwerking die bij jou past. Of je beter kunt gaan voor in betweens, plissé gordijnen, jaloezieën, duo of rolgordijnen? Bij Home Made By_ Visser weten ze precies welk type raamdecoratie de beste keuze is.

Vind je het leuk om zelf te klussen? Bij Home Made By_ Visser vind je al ‘doe het zelf-artikelen’ zoals ijzerwaren, HG, gereedschap, kwasten, afplakbank, lijmen en kitten.

Besteed je het kluswerk liever uit? Ook dan ben je bij Home Made By_Visser aan het juiste adres. Stap vooral binnen om te informeren naar de mogelijkheden.