Petra Odink

Interieurstylist bij Vasse in Hardenberg

BOEK EEN DESIGN DATE MET PETRA

Over Petra Odink

Als dochter van ouders met een eigen kruidenierszaak is het omgaan en helpen van mensen me met de paplepel ingegoten. Ik stond als klein meisje al graag bij mijn moeder achter de toonbank om te helpen. Dienstbaar zijn voor klanten is nog steeds wat ik graag doe en voor sta.

Na het behalen van mijn MAVO en MMO middelbaar Middenstand diploma heb ik 20 jaar in een boekhandel gewerkt. Sinds 2013 ben ik werkzaam bij Home Made By Vasse als winkeladviseur/stylist. In 2020 heb ik de opleiding tot stylist gevolgd binnen Home made by.

Een van mijn hobbies is creatief bezig zijn met de naaimachine. Dat vond ik vroeger al leuk: iets leuks creëren met allerlei stukjes stof en garen die ik bij mijn moeder in oude dozen vond. Ik merk dat deze creativiteit goed van pas komt bij het maken van een interieurplan, dus alle losse onderdelen tot een geheel maken.

Ik ben geïnteresseerd in mensen, ik ben creatief, rustig, geduldig en kan goed en aandachtig luisteren en meedenken.

Als styliste vind ik het leuk om goed te luisteren naar de klant, de klant goed te leren kennen zodat duidelijk wordt wat echt bij ze past. Ik maak hier gebruik van een vragenlijst, die ik voorafgaande aan de Designdate laat invullen en vervolgens als leidraad gebruik tijdens het gesprek. Ook kan de klant een moodboard voor me maken. Ik kan ze daardoor vervolgens goed helpen bij het maken van de juiste keuzes en combinaties. Samen creëren en bedenken we een interieurplan in 3D dat helemaal bij je persoonlijkheid en levensstijl past.

Want samen maken we van je huis een passend thuis. Een interieur waar je je echt thuis voelt en waarmee ik je blij mee kan verassen.

Vraag Petra om advies

REALISATIES VAN VASSE

OP ZOEK NAAR JOUW WARE THUIS?

PLAN DAN EEN DESIGN DATE MET PETRA

Ons interieuradvies begint altijd met een Design Date bij jou thuis of online. Tijdens een inspirerende sessie van een uur gaan wij samen jouw smaak en prioriteiten ontdekken en kun jij ervaren wat onze match met jou is. Daarnaast inventariseren we in dit gesprek welke van onze 3 Design Services het beste aansluit bij jouw behoeften.
Voor deze services wordt een vast tarief per ruimte gehanteerd zodat je vooraf precies weet waar je aan toe bent.

Plan een afspraak met Petra

HOE WERKT EEN DESIGN DATE?

1. NEEM CONTACT OP Een design Date kan je op verschillende manieren kosteloos aanvragen: telefonisch, via het contactformulier of via de chatfunctie (rechtsonder)

1. NEEM CONTACT OP

Een design Date kan je op verschillende manieren kosteloos aanvragen: telefonisch, via het contactformulier of via de chatfunctie (rechtsonder)

2. TER VOORBEREIDING Onze Interior Designer neemt vervolgens telefonisch contact op om een tijd en locatie af te spreken. Vooraf ontvang je een verhelderende vragenlijst.

2. TER VOORBEREIDING

Onze Interior Designer neemt vervolgens telefonisch contact op om een tijd en locatie af te spreken. Vooraf ontvang je een verhelderende vragenlijst.

3. (ONLINE) DESIGN DATE Een Design Date vindt thuis of online plaats. Tijdens de Design Date luistert de Interior Designer naar jouw woonwensen en maakt een stappenplan.

3. (ONLINE) DESIGN DATE

Een Design Date vindt thuis of online plaats. Tijdens de Design Date luistert de Interior Designer naar jouw woonwensen en maakt een stappenplan.

VAN INTERIEURADVIES TOT REALISATIE

Het is onze missie om mensen te helpen een persoonlijk en leefbaar thuis te maken. Dat doe ik niet alleen door INTERIEURADVIES te geven, maar ook door het designplan te verwezenlijken. Hiervoor werk ik samen met een team vakspecialisten die gespecialiseerd zijn in een vloer leggen, gordijnen inmeten en ophangen en de muren schilderen. Zo heb jij er geen omkijken naar.

Plan een design date met karin

Petra: "Het geeft mij voldoening om klanten een tevreden gevoel te geven over hun thuis."