Home Made By Design Plan 3D Interieuradvies

Interieuradvies - Design Plan 3D

De ontdekkingstocht naar jouw ware thuis begint met een Design Date. De eerste ontmoeting met jouw interieurstylist. Deze vindt plaats aan je eigen keukentafel of in een winkel bij jou in de buurt. Tijdens de Design Date bespreken jullie wat je woonwensen zijn en welke ruimte(s) je wilt aanpakken. Na afloop kan je kiezen uit één van onze drie designservices: Design Advies, Design Plan 2D, Design Plan 3D. Lees hier alles over Designplan 3D.

Design service: DESIGN PLAN 3D

Het Design Plan 3D is een compleet interieuradvies inclusief 3D-ontwerp van het eindresultaat. Hiermee breng je jouw (toekomstige) thuis tot leven. Alle producten, materialen en kleuren worden samengebracht in het ontwerp zodat je een totaalbeeld hebt van het eindresultaat. Ben je tevreden? Dan maken wij een op maat gemaakt aankoopadvies: een boodschappenlijstje met alle gekozen producten uit de Home Made By-collectie, afgestemd op jouw budget.

• Persoonlijk adviesgesprek met Interior Designer
• Persoonlijk moodboard
• Inspiratie woonstijl, kleur en materiaal
• Meten en fotograferen ruimte
• Impressie gekozen ruimte (2D ontwerp)
• Impressie gekozen ruimte (3D ontwerp)
• Persoonlijk aankoopadvies

Plan vrijblijvend een Design Date of boek eenvoudig en snel in onze webshop een Design Plan 3D:

DESIGN PLAN 3D BOEKEN

HOME MADE BY BINNENKIJKERS

Bekijk de interieurprojecten die met HOME MADE BY collecties zijn gerealiseerd:

INTERIEURADVIES - DESIGN ADVIES

Ben je op zoek naar korte en bondige interieurstyling? Wil jij bijvoorbeeld jouw woonkamer inrichten? Of wil je je totale huis inrichten? In dit gesprek vol wooninspiratie ontdek je jouw woonstijl voor het inrichten van jouw huis of kamer. In een Home Made By winkel of met ‘interieuradvies interieur’ aan huis. Het ‘kleuradvies interieur’ wordt gepresenteerd in een duidelijk overzicht. Na akkoord ontvang je van ons een persoonlijk aankoopadvies. 

BEKIJK DESIGN ADVIES

INTERIEURADVIES - DESIGN PLAN 2D

Ben je op zoek naar een uitgebreider interieuradvies voor een bepaalde ruimte? Of wil je je totale huis inrichten? Dan kunnen we je verder helpen met het Design Plan 2D. Het ‘kleuradvies interieur’ vormt het uitgangspunt, maar dit complete interieuradvies geeft ook een visuele voorstelling van de interieurstyling. Zodat je het effect van de verandering op de ruimte kunt zien voor bijvoorbeeld: woonkamer inrichten, slaapkamer inrichten, etc.

BEKIJK DESIGN PLAN 2D