WAT BETEKENT THUIS VOOR JOU?

‘Thuis' is een gevoel. Een warme kriebel in je buik wanneer je de welkomsthal van je huis binnenstapt. Thuis is het knisperen van het haardvuur, de geur van verse bloemen, de smaak van moeders keuken, je favoriete muziek of de aanwezigheid van dierbaren. Wat betekent thuis voor jou? 

ERVAAR HET GEMAK VAN PROFESSIONEEL INTERIEURADVIES

Onze Interior Designer helpt jou met het creëren van een persoonlijk thuis, afgestemd op jouw smaak, stijl en budget. Wil je vrijblijvend gesprek met een Interior Designer? Boek een Design Date; een gratis eerste ontmoeting met een Interior Designer bij jou in de buurt. Dit kan in de winkel, online of bij je thuis.

 

HOE WERKT EEN DESIGN DATE?

1. NEEM CONTACT OP Een Design Date kan je op verschillende manieren kosteloos aanvragen: telefonisch, via het contactformulier of via de chatfunctie (rechtsonder).

1. NEEM CONTACT OP

Een Design Date kan je op verschillende manieren kosteloos aanvragen: telefonisch, via het contactformulier of via de chatfunctie (rechtsonder).

2. TER VOORBEREIDING Onze Interior Designer neemt vervolgens telefonisch contact op om een tijd en locatie af te spreken. Vooraf ontvang je een verhelderende vragenlijst.

2. TER VOORBEREIDING

Onze Interior Designer neemt vervolgens telefonisch contact op om een tijd en locatie af te spreken. Vooraf ontvang je een verhelderende vragenlijst.

3. (ONLINE) DESIGN DATE Een Design Date vindt plaats in de winkel, thuis of online. Tijdens de Design Date luistert de Interior Designer naar jouw woonwensen en maakt een stappenplan.

3. (ONLINE) DESIGN DATE

Een Design Date vindt plaats in de winkel, thuis of online. Tijdens de Design Date luistert de Interior Designer naar jouw woonwensen en maakt een stappenplan.

VISUALISEER JOUW WARE THUIS

Na afloop van een Design Date weet je waar jouw prioriteiten liggen en kies je uit één van onze drie design services: DESIGN ADVIES, DESIGN PLAN 2D of DESIGN PLAN 3D. Voor deze services hanteren we een vast tarief per ruimte zodat je vooraf precies weet waar je aan toe bent.

RUSTIG SHOPPEN & STALEN SERVICE

Om de collectie te bekijken en je te laten inspireren en adviseren, ben je van harte welkom in onze winkels (op afspraak). Al onze winkels houden rekening met de richtlijnen van het RIVM. Na afloop van je bezoek kan je jouw persoonlijke selectie stalen mee naar huis nemen om het op je gemak thuis te bekijken.

VAN INTERIEURADVIES TOT REALISATIE

Het is onze missie om mensen te helpen een persoonlijk en leefbaar thuis te maken. Dat doen we niet alleen door interieuradvies te geven, maar ook door het designplan te verwezenlijken. Wij hebben alle vakspecialisten in huis om een vloer te leggen, gordijnen in te meten en op te hangen en de muren te schilderen. Zo heb jij er geen omkijken naar.