MENU
Design Plan 2D Home Made By

Interieuradvies - Design Plan 2D

Tijdens een inspirerende sessie van een uur gaan wij samen jouw smaak en prioriteiten ontdekken en kun jij ervaren of wij de juiste match voor je zijn. Verder bespreken we welke ruimte(s) je wilt gaan aanpakken, welke materialen jouw voorkeur hebben en inventariseren we welke van onze drie
Design Services het beste aansluit bij jouw behoeften. Lees meer over onze 'Design Plan 2D' service:

Designservice: DESIGN PLAN 2D

Het Design Plan is een uitgebreid advies, waarin een gekozen ruimte die je het belangrijkste vindt, de volledige aandacht krijgt. Door de visuele vertaling van een 2D ontwerp krijg je een goed beeld van de ruimte. Tevreden? Dan maken wij een persoonlijk en op maat gemaakt aankoopadvies voor je, waarin we samen met jou de juiste materialen uit de Home Made By collectie uitzoeken.

• Persoonlijk adviesgesprek met een Interior Designer
• Inspiratie woonstijl, kleur en materiaal
• Meten en fotograferen ruimte
• Impressie gekozen ruimte (2D ontwerp)
• Persoonlijk aankoopadvies

€395,- per ruimte

Heb je interesse voor een Design Plan 2D? Plan dan een Design Date met onze Interior Designer:

Plan een Design Date

HOME MADE BY BINNENKIJKERS

Bekijk de interieurprojecten die met HOME MADE BY collecties zijn gerealiseerd:ONZE ANDERE DESIGN SERVICES

INTERIEURADVIES - DESIGN ADVIES

Ben je op zoek naar korte en bondige interieurstyling? Wil jij bijvoorbeeld jouw woonkamer inrichten? Of wil je je totale huis inrichten? In dit gesprek vol wooninspiratie ontdek je jouw woonstijl voor het inrichten van jouw huis of kamer. In een Home Made By winkel of met ‘interieuradvies interieur’ aan huis. Het ‘kleuradvies interieur’ wordt gepresenteerd in een duidelijk overzicht. Na akkoord ontvang je van ons een persoonlijk aankoopadvies. 

BEKIJK DESIGN ADVIES

INTERIEURADVIES - DESIGN PLAN 3D

In dit uitgebreide advies krijgt je complete ruimte de volledige aandacht. Wil jij jouw woonkamer inrichten, en wil je daarbij een goed beeld kunnen vormen middels een 3D visualisatie? De interieurstyling, het ‘kleuradvies interieur’ en de gekozen materialen visualiseert de Interior Designer in een impressie voor de gekozen ruimte. Jouw huis inrichten laat je vervolgens over aan onze vakspecialisten. Zij zorgen graag voor de uitvoering. Van het schilderen of stofferen van de trap tot het decoreren van de ramen.

BEKIJK DESIGN PLAN 3D