WOONSTUDIO BOON

LOES BOON

Interieurstyliste bij Woonstudio Boon in Spanbroek.

MAAK EEN AFSPRAAK MET LOES

OVER LOES

Samen met de klant ga ik op zoek naar de woonstijl die het beste bij hen past. Woorden zijn vaak niet voldoende om je stijlgevoel aan te geven, daarom maak ik gretig gebruik van moodboards om verschillende sferen in beeld te brengen.
Voor de klant werkt het heel prettig om met beeldmateriaal te werken waarmee meteen voelbaar wordt of een interieursfeer bij je past.

Als interieurstylist weet ik die elementen eruit te halen die de kern vormen van je smaak en kan deze dan vervolgens uitkristalliseren tot een plan waarbij alles tot in perfectie bij elkaar komt.

De klant komt binnen met een ruw diamantje van een plan en gaat uiteindelijk met een vonkelend compleet interieurplan de deur uit. Een groter potentie uit je interieurwensen halen is het leukste wat ik kan doen als interieurstijlist. Met mijn jarenlange ervaring in de woning- en projectinrichting kan ik voor elk interieurproject van klein tot groot je thuisgevoel laten uitkomen. Een grotere potentie uit je interieurwensen halen, die glimlach op je gezicht als we alle vloeren hebben gelegd, gordijnen opgehangen en het laatste plantje hebben neergezet, dat is waar ik het voor doe.

VRAAG LOES OM ADVIES

INTERIEURPROJECTEN

Bekijk onze binnenkijkers:

Toe aan een nieuwe wooninrichting?

KIES DAN EEN DESIGNDATE MET LOES

Bij Home Made By hanteren we de volgende tarieven voor het persoonlijk interieuradvies:

Design Date
Persoonlijk adviesgesprek en aankoopadvies
€95,- per ruimte

Design Plan
Persoonlijk adviesgesprek, impressies ruimte (2D) en aankoopadvies
€395,- per ruimte

Design Plan 3D
Persoonlijk adviesgesprek, impressies ruimte (3D) en aankoopadvies
€595,- per ruimte

MAAK EEN AFSPRAAK MET Loes

Loes:'Weet je al waar je moet beginnen bij het (opnieuw) inrichten van jouw interieur? Vraag gerust een design date aan om zelf op weg te komen of om en project in deskundige handen te geven.'