het-huis-van-anna-en-robbert-benedenverdieping

het (t)huis van anna en robbert benedenverdieping

Anna en Robbert willen samen met hun 2 dochters hun pas gekochte kale cascowoning omtoveren tot sfeervolle en gezellige woning. Ze weten heel goed wat ze willen, maar de vertaling naar een vrolijk en kleurig interieur vonden ze erg lastig. Het hele huis van boven tot onder moest passen als een warme deken voor het hele gezin. Natuurlijk moet het ook praktisch zijn voor de peuter en kleuter in huis. Het belangrijkste; het moet hun unieke en persoonlijke plek worden. Hun huidige huis vinden ze vooral zielloos en niet stijlvol, eigenlijk behoorlijk saai. Via naaste familie vonden ze de weg naar Woonstudio Boon.

WOONSTUDIO BOON OVER DIT ONTWERP

Anna en Robbert zitten qua smaak goed op een lijn. Anna is iets meer van kleur, bij Robbert mag het wel wat industrieel. Tijdens de Design Date kwam al snel naar boven dat ze zichzelf een Interior Designer gunden en ook alles uit handen wilde geven qua ontwerp en realisatie. Het Design Plan 3D zorgde ervoor dat alle plannen en overwegingen tot leven kwamen. De warme PVC vloer met een kleine noest gaat op in het geheel. De inbetween gordijnen met reliëf zijn geconfectioneerd in een waveplooi. Ze hangen aan een zwarte rails om de industriële ‘touch’ van Robbert te accentueren. De eethoek is niet heel groot, staat een beetje verloren tussen keuken en zithoek. Maar door het geschilderde groene Moeras vlak op de wand en doorlopend op het plafond kreeg de eethoek zijn eigen plek in de ruimte. Het kleurvlak en de optische truc met de behang cirkel is precies het unieke effect wat Robbert en Anna zochten. De rest van de tinten zijn rustig en naturel. In de keuken geeft de kleur Panama het extra zetje om de witte keuken te verrijken. De tv mocht geen plek krijgen in de ruimte en dus is er gekozen voor een elegante sfeervolle maatwerkkast die zorgt voor eenheid en opbergmogelijkheden. De tafel, bank, stoelen, organisch gevormde vloerkleed, ronde bijzettafels, vrolijke accessoires alles past bij elkaar en is door de Interior Designer uitgekozen en afgestyled.


Anna en Robert: “We zijn zo verrast en trots op het eindresultaat. We lopen nu echt in het 3D ontwerp. We waren best gespannen voor het eindresultaat, bijvoorbeeld voor het Moeras-vlak op het plafond. Maar we hadden alle vertrouwen in het juiste advies van Woonstudio Boon. En zie hier! We krijgen prachtige reacties van vrienden en kennissen. Maar het belangrijkste is dat we ons gelijk thuis voelde in ons nieuwe huis. Het is boven verwachting mooi.”

MOOD- & Identity board

moodboard
Identity board

Interieurinrichting & materialenpalet

plattegrond
materialenpalet

3D impressies

woonkamer 3D
eetkamer 3D
kast op maat

GEKOZEN PRODUCTEN

raaf

raaf

katoen

katoen

moeras

moeras

panama

panama

Gordijn

Gordijn

Karpet

Karpet

Het resultaat

woonkamer
eetkamer
bijzettafels
Detail
vloer

Bekijk ook het interieurontwerp voor de bovenverdieping van Anna & Robbert

Naar de bovenverdieping van Anna & Robbert

Op zoek naar jouw interieur?

PLAN EEN DESIGN DATE met woonstudio Boon