WOONSTUDIO BOON BV

Spanbroekerweg 120
1715 GT Spanbroek
0229 56 15 25
info@woonstudioboon.nl

Wij werken OP AFSPRAAK zodat we de tijd voor je nemen. We staan voor je klaar, ook in het weekend!
Bel of mail voor het maken van een afspraak.

Over Boon, Spanbroek

Wij hebben één missie: mensen helpen een écht mooi (t)huis te maken. Dat doen we met onze inspirerende collectie gordijnen, raamdecoratie, vloeren, behang, verf, meubels en accessoires. Wij maken exclusief maatwerk graag toegankelijk voor iedereen. Overigens maakt het ons niet uit of je zelf aan de slag gaat, of dat je het werk liever aan één van onze professionals overlaat. Ben je op zoek naar nieuwe gordijnen voor je woonkamer, kleuradvies bij de inrichting van een thuiskantoor of hulp en een persoonlijk interieurontwerp voor de complete verbouwing of restyling van je interieur – wij helpen je graag bij ieder woondilemma, groot of klein. Zo wordt het in Spanbroek en omgeving nog mooier wonen.


Heb je naar aanleiding van je bezoek aan onze winkel
behoefte aan een persoonlijk advies, dan maken we hiervoor graag een Design Date afspraak.

Nick van Schaik

Nick van Schaik

shop manager

John Medley

John Medley

stoffeerder

Daan Bentvelzen

Daan Bentvelzen

stoffeerder

Ilona Reus

Ilona Reus

interiordesigner

Francine van entum

Francine van entum

administratief-medewerker

Fabian Schreuder

Fabian Schreuder

project manager, stoffeerder

Koos Hoogland

Koos Hoogland

stoffeerder

Bauke Brandsma

Bauke Brandsma

stoffeerder

Ties Peekel

Ties Peekel

newtalent

Nieuws uit Spanbroek

Volg hier de ontwikkelingen van Boon


 

Wat kun je bij Boon vinden?


Collectie producten in Spanbroek

 

Woonstudio Boon - DE BESTE

Ben je opzoek naar een nieuw tapijt, een pvc- vloer of juist naar een ecologisch vriendelijke variant voor op de vloer zoals marmoleum? Wil je weten wat de beste oplossing voor jou is op het gebied van raamdecoratie of kunnen je muren nog wel een likje verf gebruiken? Stap Woonstudio Boon in Spanbroek binnen voor een scherpe aanbieding. Vergelijken met andere interieurspecialisten is niet nodig: bij Woonstudio Boon kun je jouw favoriete interieurproducten op maat laten maken voor een goedkope prijs. En niet onbelangrijk: bij Woonstudio Boon in Spanbroek ben je ook aan het juiste adres als het op advies aankomt. Met alle interieurkeuzes die er zijn te maken, is een beetje hulp natuurlijk niet overbodig. Het opmeten kun je ook aan Woonstudio Boon overlaten: hiervoor komen we namelijk gewoon bij je thuis.

Woonstudio Boon – ONZE COLLECTIE

Vloeren, raamdecoratie, verf, behang, gordijnen – je vindt het bij Woonstudio Boon in Spanbroek. We begrijpen als geen ander dat je thuis een belangrijke plek is, die je graag zo mooi mogelijk wilt inrichten. Maar, als het even kan ook zo goedkoop mogelijk. Daarom kenmerken de collecties van Woonstudio Boon zich door de beste kwaliteit én een zacht prijsje. Kijk je altijd naar de laatste trends of kies je liever voor tijdloos? Van het behang tot de gordijnen – bij Woonstudio Boon in Spanbroek kun je alle kanten op.

Woonstudio Boon – ONZE SERVICE

Van het kopen van een nieuw bankstel en het vergelijken van alle verschillende soorten raamdecoratie zoals jaloezieën tot het laten maken van je nieuwe plissé gordijnen op maat - er komt best veel kijken bij de creatie van het interieur van je dromen. En dan hebben we het nog niet eens over het monteren van de producten, de styling en het onderhoud! Gelukkig kun je bij Woonstudio Boon in Spanbroekook terecht voor advies. Gespecialiseerd als we zijn, kunnen we je adviseren over onze collectie, houden we rekening met de aanbiedingen die er lopen en kunnen we samen producten met elkaar vergelijken om zo tot een prachtig interieur te komen. En de afwerking? Ook daarvoor kun je Woonstudio Boon inschakelen als de beste.

Woonstudio Boon – VAKSPECIALIST

Wij hebben ervaren vakmensen en woonprofessionals in dienst. Voor zowel bedrijven als particulieren. Groot assortiment in vloeren. PVC, marmoleum, laminaat… je vindt de meest uiteenlopende vloeren in de uitwerking die bij jou past. Ook het leggen van vloeren of monteren van uw buitenzonwering is voor ons geen enkel probleem. Bij Woonstudio Boon weten ze precies welk type raamdecoratie de beste keuze is. Of je beter kunt gaan voor in betweens, plissé gordijnen, jaloezieën, duo of rolgordijnen?