Binnenschilderwerk projecten

Bezoek de winkel

Opfrissen woonkamer woning Ulft

Deze klant wilde graag wat kleur in de woonkamer, maar het moest geen poppenkast worden.
Esther, onze stylist, heeft een warme oranje tint gecombineerd met grijsbruine kleuren. Het resultaat is een warme en gezellige leefruimte.

Keukenblok: oranje P06760 Wijzonol
Lange wand: donker grijsbruin Relaxed Stone Flexa
Overige wanden: kleur Tent van Home Made By_

In deze woning hebben onze vakschilders een paar jaar geleden de Pure kleur Real Taupe gecombineerd met de kleur Balanced Light van Flexa. De hulp van onze stylist Esther werd ingeroepen omdat ze toch nog iets misten…

Het advies om 3 lichte wanden te sausen in de warme kleur Real Tundra werd omgezet in prachtig schilderwerk door onze ervaren schilder Jos.

Appartement in Doetinchem

Onze klant in Doetinchem heeft een vrij nieuw appartement maar miste het "thuisgevoel". Samen met onze stylist Esther hebben ze gezocht naar kleuren die bij hun en hun leefsituatie past. Onze schilder Melvin heeft dit interieuradvies uitgewerkt tot een prachtig kleurrijk resultaat. 

ACHTERHOEKSE WOONBOERDERIJ

Deze mooie Achterhoekse woonboerderij heeft al een grondige verbouwing ondergaan, maar voor de bewoners voelde het nog niet helemaal als "thuis". 

Onze Stylist Esther heeft ze weten te verrassen binnen hun eigen smaak met prachtig goudkleurig vliesbehang uit onze Home Made By_ collectie met de toepasselijke naam Hometown. In de hal hebben ze samen gekozen voor de weelderige bloemen uit de collectie Masterpiece. Voor het technisch perfecte behangwerk zorgde onze Schilder Peter! 

Fysiotherapie praktijk

  voorzien van mooi schilder- en sauswerk

Nog meer realisaties

Bekijk ze allemaal