HET (T)HUIS VAN Hylko en Jannet

HET (T)HUIS VAN Hylko en Jannet

Hylko & Jannet hebben een bestaand huis gekocht en zijn verhuist naar een mooie vrijstaande woning in een ruim opgezette wijk met veel groen en water. Ze zijn een samengesteld gezin met in totaal 7 personen. Na een aantal jaren apart van elkaar gewoond te hebben, hebben ze besloten om dit mooie huis te kopen in Steenwijk.

Omdat Hylko en Jannet van nul af starten wisten ze niet goed waar ze moesten beginnen. Ze schakelden Home Made by in. Tijdens het gesprek kwam naar voren dat het vooral belangrijk was dat iedereen ook een eigen plekje zou moeten kunnen hebben, maar dat er ook een mogelijkheid is om met z’n allen voor de tv te kunnen zitten.

Chantalle over dit ontwerp

De voorkeur ging uit naar zachte en natuurlijke kleuren en materialen. Ze willen rust ervaren en even los zijn van de drukte van de dag. Dit is vertaald naar blauwe tinten, wat ook gelijk een link is naar het schilderij dat werd meegenomen. Het natuurlijke is terug te zien in de vloer en de materialen. Voor de ramen en de pui achter is er gekozen voor een vitrage in een blauw-tint, dit in combinatie met een frisse horizontale jaloezië. De lange muur van de woonkamer naar de eetkamer heeft de kleur berk gekregen zodat de erker er uitspringt en voor je gevoel echt een andere nis is. Het zelfde geldt voor de haard, de naast liggende muren hebben ook de kleur berk gekregen.De begane grond is een eenheid geworden met lichte maar warme materialen. het huis is echt een plek waar Hylko en Jannet zicht prettig en thuis kunnen voelen met het hele gezin.

KLEUR- EN MATERIALENPALET

Het resultaat

WIL JIJ OOK EEN MOOI (T) HUIS?

Plan dan een Design Date met Chantalle

Boek een Design Date