JAN BUITINK INTERIEURSTUDIO

Schering 51a
8281 JW Genemuiden
038 3035520
info@janbuitink.nl

Maandag
13:00 - 18:00
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 19:00
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Afspraken buiten openingstijden zijn mogelijk op aanvraag.

INTERIEURADVIES, ONTWERP GENEMUIDEN

Genemuiden wordt nog mooier! De nieuwe generatie van Buitink Schilders heeft in samenwerking met Home Made By een compleet nieuwe conceptstore geopend. Voor een compleet nieuw interieur is alles te vinden onder één dak; persoonlijk interieuradvies, de op kleur & stijl geselecteerde collecties van Home Made By én de uiteindelijke realisatie door onze vakspecialisten. Ben je nieuwsgierig? Kom dan eens langs en kijk je ogen uit in onze winkel.


Heb je naar aanleiding van je bezoek aan onze winkel
behoefte aan een persoonlijk advies, dan maken we hiervoor graag een Design Date afspraak.

Marle Lummen

Marle Lummen

interiordesigner

Anika Hofman

Anika Hofman

interiordesigner

Lisbeth van Oosterhout

Lisbeth van Oosterhout

adviseur

Roelina Buitink

Roelina Buitink

adviseur

Mirjam van der Meulen

Mirjam van der Meulen

adviseur

Lois Bakker

Lois Bakker

adviseur

Frank Kuurman

Frank Kuurman

technisch-adviseur

Coby Prins

Coby Prins

adviseur

Alie Buitink

Alie Buitink

adviseur

Nieuws uit Genemuiden

Volg hier de ontwikkelingen van Jan Buitink


INTERIEUR SYLING, DESIGN EN INSTALLATIE - DAT U ONTZORGD

Ben je opzoek naar een nieuw tapijt, een pvc- vloer of juist naar een ecologisch vriendelijke variant voor op de vloer? Wil je weten wat de beste oplossing voor jou is op het gebied van raamdecoratie of kunnen je muren nog wel een likje verf gebruiken? Stap onze interieurstudio binnen in Genemuiden voor kwalitatieve interieurproducten met een eerlijke prijs. Vergelijken met andere interieurspecialisten is niet nodig, wij kunnen al jouw favoriete interieurproducten op maat laten maken voor een betaalbare prijs. Hoe we dat doen? Onze ervaren interieurstylisten hebben een bewezen advies en ontwerp aanpak en beschikken over een brede productkennis. Met alle interieurkeuzes die er zijn te maken zijn wij er om je hier in te adviseren. Vervolgens is ons team van woonprofessionals er om de hele realisatie uit te voeren, van inmeten tot montage en uitvoer.

PRODUCTEN EN COLLECTIES

Alle producten voor een compleet interieur bij ons in de winkel. Vloeren, raamdecoratie, verf, behang, gordijnen. We begrijpen als geen ander dat je thuis een belangrijke plek is, die je graag zo mooi mogelijk wilt inrichten. Om u te ontzorgen in tijd en met keuzes werken wij met de collecties van Home Made By. Dit zijn op kleur, materiaal en trend zorgvuldig bij elkaar zijn gezocht producten voor een complete inrichting en aankleding van een persoonlijk thuis. De producten uit deze collecties kenmerken zich door de beste kwaliteit én een betaalbare prijs. 

VAKSPECIALISTEN

Wij hebben ervaren woonprofessionals in dienst. Voor zowel bedrijven als particulieren bieden wij een groot assortiment in vloeren. PVC, laminaat… je vindt de meest uiteenlopende vloeren in de uitvoering die bij jou past. Het leggen van vloeren of monteren van raambekleding is ons vak.