Home Made By Jan Buitink Interieurstudio

JAN BUITINK INTERIEURSTUDIO

Schering 51a
8281 JW Genemuiden
038 3035520
info@janbuitink.nl
Maandag
13:00 - 18:00
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
10:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

I.v.m. de huidige maatregelen is onze winkel op dit moment gesloten. Wij zijn telefonisch en per mail wel te bereiken.

Bestel je producten eenvoudig en snel in onze webshop en kom ze veilig bij onze winkel afhalen.

Het is onze missie om mensen te helpen een fijn en persoonlijk thuis te maken. Dat blijven we gewoon doen, vooral nu. Wij zijn door de lockdown bijzonder gemotiveerd om het aankleden, inrichten of onderhouden van jouw thuis nog leuker en gemakkelijker voor je te maken. Uiteraard doen we dit zo veilig mogelijk en gelden er extra voorzorgsmaatregelen want de gezondheid van onze klanten en medewerkers is onze hoogste prioriteit. Neem contact met ons zodat we kunnen bespreken wat er nog wel kan.

Ophaal en bezorgservice:

Wij bieden onze producten aan op afhaal of bezorging. Indien er enig advies gewenst is, kan dat telefonisch. Gelieve de bestelling per mail te plaatsen, met daarbij vermelding van het telefoonnummer. Wij bekijken dan wanneer wij de gewenste producten kunnen hebben klaarstaan. Wij bellen jou voor het maken van een afhaalafspraak. Elke klant wordt op een bepaald tijdstip ingedeeld, waardoor er nooit meer dan 1 klant in de winkel aanwezig is om de goederen op te halen. Kom dus ook alleen naar de winkel! Eventueel bezorgen wij de goederen aan de voordeur in onze regio.

Stoffeerders en monteurs:

Onze stoffeerders en monteurs blijven hun werkzaamheden op locatie uitvoeren, met een maximum van 2 personen per klusadres. Ook zal de styliste haar adviezen aan huis blijven geven en uitwerken. Uiteraard alles in overleg met de klant en volgens alle richtlijnen van het RIVM.

INTERIEURADVIES, ONTWERP GENEMUIDEN

Genemuiden wordt nog mooier! De nieuwe generatie van Buitink Schilders heeft in samenwerking met Home Made By een compleet nieuwe conceptstore geopend. Voor een compleet nieuw interieur is alles te vinden onder één dak; persoonlijk interieuradvies, de op kleur & stijl geselecteerde collecties van Home Made By én de uiteindelijke realisatie door onze vakspecialisten. Ben je nieuwsgierig? Kom dan eens langs en kijk je ogen uit in onze winkel.

Nieuws in Genemuiden

Collectie van Jan Buitink Interieurstudio

TEAM JAN BUITINK INTERIEURSTUDIO

Alice Jonkman
Adviseur

Alice Jonkman


Alice Jonkman
Adviseur

Alice Jonkman


Coby Prins
Adviseur

Coby Prins


Coby Prins
Adviseur

Coby Prins


Roelina Buitink
Adviseur

Roelina Buitink


Roelina Buitink
Adviseur

Roelina Buitink


Alie Buitink
Adviseur

Alie Buitink


Alie Buitink
Adviseur

Alie Buitink


Lisbeth van Oosterhout
Adviseur

Lisbeth van Oosterhout


Lisbeth van Oosterhout
Adviseur

Lisbeth van Oosterhout


INTERIEUR SYLING, DESIGN EN INSTALLATIE - DAT U ONTZORGD

Ben je opzoek naar een nieuw tapijt, een pvc- vloer of juist naar een ecologisch vriendelijke variant voor op de vloer? Wil je weten wat de beste oplossing voor jou is op het gebied van raamdecoratie of kunnen je muren nog wel een likje verf gebruiken? Stap onze interieurstudio binnen in Genemuiden voor kwalitatieve interieurproducten met een eerlijke prijs. Vergelijken met andere interieurspecialisten is niet nodig, wij kunnen al jouw favoriete interieurproducten op maat laten maken voor een betaalbare prijs. Hoe we dat doen? Onze ervaren interieurstylisten hebben een bewezen advies en ontwerp aanpak en beschikken over een brede productkennis. Met alle interieurkeuzes die er zijn te maken zijn wij er om je hier in te adviseren. Vervolgens is ons team van woonprofessionals er om de hele realisatie uit te voeren, van inmeten tot montage en uitvoer.

PRODUCTEN EN COLLECTIES

Alle producten voor een compleet interieur bij ons in de winkel. Vloeren, raamdecoratie, verf, behang, gordijnen. We begrijpen als geen ander dat je thuis een belangrijke plek is, die je graag zo mooi mogelijk wilt inrichten. Om u te ontzorgen in tijd en met keuzes werken wij met de collecties van Home Made By. Dit zijn op kleur, materiaal en trend zorgvuldig bij elkaar zijn gezocht producten voor een complete inrichting en aankleding van een persoonlijk thuis. De producten uit deze collecties kenmerken zich door de beste kwaliteit én een betaalbare prijs. 

VAKSPECIALISTEN

Wij hebben ervaren woonprofessionals in dienst. Voor zowel bedrijven als particulieren bieden wij een groot assortiment in vloeren. PVC, laminaat… je vindt de meest uiteenlopende vloeren in de uitvoering die bij jou past. Het leggen van vloeren of monteren van raambekleding is ons vak.