het huis van Fokko en Natalie

Het (t)huis van Fokko en Natalie

Fokko en Natalie wonen al jaren in hun vrijstaande woning omgeven door veel bos in Havelterberg. Het huis is gebouwd in 1985. Met de verbouwing en renovatie van het huis in 2020 was het de wens om alles goed aan te pakken. De reeds gekozen keuken vormde één van de uitgangspunten voor het ontwerp. Het ontwerp ging echter verder dan de gezamenlijke woon- en leefkeuken. Een passend advies voor het kantoor aan huis en de slaapkamers en badkamer maakten de renovatie compleet.

Fokko en Natalie over dit ontwerp

Het 3D plan gaf ons een levensecht beeld van het eindresultaat. Zelf hadden we wel wat ideeën en wensen, maar om dit echt samen te brengen als één geheel, vonden wij erg lastig. Met de hulp van de Interior Designers zagen we onze eigen ideeën terug, aangevuld met creativiteit. Alles was tot op detailniveau uitgewerkt. We konden meteen aan de slag.
Dankzij het 3D interieuradvies wisten we precies waar we aan toe waren. We kregen helder waar onze prioriteiten liggen en wat we echt belangrijk vinden in ons interieur.
De woonkamer en eetkamer zijn comfortabel en warm, er kan met het hele gezin geleefd worden. De bijpassende verlichting versterkt de sfeer en ruimtelijkheid in huis. We zijn erg enthousiast over het eindresultaat en zijn er nog elke dag blij mee!

KLEUR- EN MATERIALENPALET

Het Resultaat

het huis van Fokko en Natalie
het huis van Fokko en Natalie
het huis van Fokko en Natalie

WIL JIJ OOK EEN MOOI (T) HUIS?

Plan dan een Design Date met Chantalle

BOEK EEN DESIGN DATE

NOG MEER REALISATIES VAN JAN BUITINK INTERIEURSTUDIO