Jente Wiedijk

lnterieurstyliste bij Bleeker de Groot Wonen en slapen

"Door een passend, persoonlijk advies maken we samen van jouw huis een 'thuis'

BOEK EEN DESIGN DATE MET JENTE

Over Jente Wiedijk

Mijn liefde voor interieur begon al op jonge leeftijd met het regelmatig veranderen van mijn slaapkamer. De keuze voor een opleiding was dan ook snel gemaakt. In 2020 ben ik afgestudeerd aan de opleiding Interieuradviseur op het Hout- en Meubileringscollege, te Amsterdam. Momenteel ben ik bezig met een opleiding tot lnterieurstylist op Akademie Vogue, te Amsterdam. Sinds 2021 ben ik werkzaam als lnterieurstylist bij Bleeker de Groot Wonen en slapen.

Samen met jou wil ik van jouw huis een thuis maken. Dit begint altijd met een persoonlijk gesprek waarin ik goed luister naar wat jij belangrijk vindt. Jouw wensen zijn het uitgangspunt voor jouw passende en persoonlijke advies. Ik zou je graag willen verrassen, laten zien wat er allemaal mogelijk is en hoe je met kleine veranderingen kunt spelen met sfeer.

Naast een compleet interieuradvies, sta ik ook voor je klaar om een kleur- of productadvies te geven, helemaal afgestemd op jouw interieur.

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat ik voor jou kan betekenen? Maak snel een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking of kom gezellig langs in onze winkel!

VRAAG JENTE OM INTERIEURADVIES

Realisaties van Bleeker de Groot

JE EIGEN INTERIEURPROJECT STARTEN?

PLAN DAN EEN DESIGNDATE MET JENTE

Ons interieuradvies begint altijd met een Design Date in de winkel of bij jou thuis. Tijdens een inspirerende sessie van een uur gaan wij samen jouw smaak en prioriteiten ontdekken en kun jij ervaren wat onze match met jou is. Daarnaast inventariseren we in dit gesprek welke van onze 3 Design Services het beste aansluit bij jouw behoeften. Voor deze services wordt een vast tarief per ruimte gehanteerd zodat je vooraf precies weet waar je aan toe bent.

PLAN EEN DESIGN DATE MET JENTE

Jente: 'Door een passend, persoonlijk advies maken we samen van jouw huis een 'thuis' '