Home Made By kleurtrends najaar 2019 2020

Kleurtrends Voorjaar 2022

Op ieder moment in het jaar, op ieder tijdstip van de dag én met alle verschillende weertypen, geeft het licht magische veranderingen aan dezelfde plek. Dit seizoen vormt de beleving van lichtval de basis voor onze najaarscollectie. Het ontwerpen van een collectie begint altijd met kleur. Laat je meenemen in de trends en inspiratiebronnen voor voorjaar 2022. Onze collecties Loft, Barn en Park hebben hun eigen karakter, maar vormen samen het handschrift van Home Made By. 

Home Story Barn 18

Met een stevige wind en bewolkte hemel uitwaaien op het strand, dat is Home Story Barn 18. Na een flinke wandeling door weer en wind is het goed thuiskomen. In het moderne, minimalistische interieur kun je de warmte opzoeken, alleen of samen. Deze warmte creëer je met het materiaal- en kleurgebruik. Denk aan natuurlijke materialen en lichte met donkere accenten. Zo zie je crème- en grijstinten - zoals verfkleuren Katoen en Cactus - terug in het eigentijdse, landelijke interieur. Blijf dichtbij jezelf én de natuur met Home Story Barn 18.

Bekijk Home Story Barn 18 via onderstaande button. 

Barn 18

Home Story Park 18

Home Story Park 18 staat voor speelse rijkheid. Glanzende materialen, botanische vormen en wolkige blauwtinten maken het palet uitgesproken en luchtig. Geïnspireerd door de kleuren van de oude meesters is Home Story Park 18 vormgegeven. Het glansrijke palet met blauw- en geeltinten doet denken aan de schilderijen van Vermeer. Denk aan verfkleuren Oceaan, Oker, Kopenhagen en Diepzee. In de gelaagdheid van Park 18 voel jij je de koning(in) te rijk.

Bekijk Home Story Park 18 via onderstaande button. 

 

Park 18

Home Story Loft 18

Helder licht, prachtige pastellen en een zachte sfeer. Home Story Loft 18 laat deze voorjaarskenmerken terugkomen. Op subtiele wijze creëert Loft 18 een frisse sfeer. Hier kom je thuis. Thuis in een aangenaam, licht en bloeiend interieur. Hier omring je jezelf met lichte pasteltinten, zoals Home Made By verfkleuren IJs, Gips, Anijs en Huid. Dit lichte karakter maakt het interieur fris en jong. Breng het voorjaar in huis met Home Story Loft 18.

Bekijk Home Story Loft 18 via onderstaande button.

LOFT 18

Kleurentrends in collecties van 2022

Kleur is cruciaal in het interieur. Zo creëert het sfeer, zorgt voor een fijn gevoel en maakt een ruimte écht af. Bij het samenstellen van onze collecties is het ook van belang. Zoals hierboven te zien, bestaan onze collecties uit drie verschillende Home Stories met een eigen karakter. 

Wil je ook kleur (en karakter) in jouw interieur terugzien, maar weet je niet hoe? Onze interior designer staat voor je klaar om samen een geschikt kleurenpalet te vormen. Boek een Design Date en ontdek de mogelijkheden. 

BOEK EEN DESIGN DATE