HOME STORY LOFT 18

Helder licht, prachtige pastellen en een zachte sfeer. Home Story Loft 18 laat deze voorjaarskenmerken terugkomen. Op subtiele wijze creëert Loft 18 een frisse sfeer. Hier kom je thuis. Thuis in een aangenaam, licht en bloeiend interieur. Breng het voorjaar in huis met Home Story Loft 18.  

IDENTITY BOARD

IDENTITY BOARD

MOODBOARD

MOODBOARD

DESIGN PLAN

DESIGN PLAN

Wil jij het gemak van professioneel interieuradvies ervaren? Boek een Design Date!

BOEK JOUW DESIGN DATE

INSPIRATIE LOFT 18 

Geïnspireerd op de typisch Nederlandse kijk op de wereld. Recht door zee, nieuwsgierig, een tikje eigenwijs, wereldburger-op-klompen; deze kenmerken zijn verwerkt binnen Loft 18. Denk aan objecten in lichte pastellen en organische vormen, maar ook fijne materialen in natuurlijke structuren. Dit vervaardigt volwassen speelsheid in het interieur.  

FRIS EN HUISELIJK 

Deze Home Story heeft een eigentijds karakter: een mix tussen vriendelijk en rauw, warm en koel, licht en donker. Deze afwisseling zorgt voor contrast én balans. Zo lijkt de wandbekleding – vanwege het vloeiende patroon – driedimensionaal, alsof een zachte bries door het interieur blaast. Dit, in combinatie met natuurlijke materialen en tinten (zoals Home Made By verfkleuren IJs, Gips en Huid) geeft de ruimte een fris en jong, maar te allen tijde comfortabel en huiselijk gevoel.  

GEBRUIKTE PRODUCTEN LOFT 18

Onze interior designer heeft gekozen voor onderstaande producten.

Spreekt de Loft stijl je aan? Een interieur geinspireerd op het Nederlandse karakter: helder, recht door zee, nieuwsgierig, reislustig, open voor andere culturen en een tikje eigenwijs.

BEKIJK DE HOME STORIES