Barn 18 meubels

HOME STORY BARN 18

Met een stevige wind en bewolkte hemel uitwaaien op het strand, dat is Home Story Barn 18. Na een flinke wandeling door weer en wind is het goed thuiskomen. In het moderne, minimalistische interieur kun je de warmte opzoeken, alleen of samen. Blijf dichtbij jezelf én de natuur met Home Story Barn 18. 

IDENTITY BOARD

IDENTITY BOARD

MOODBOARD

MOODBOARD

DESIGNPLAN

DESIGNPLAN

Wil jij het gemak van professioneel interieuradvies ervaren? Boek een Design Date!

BOEK JOUW DESIGN DATE

INSPIRATIE HOME STORY BARN 18

Onze Home Story Barn 18 is geïnspireerd op perfectie van de imperfectie: er mag hier geleefd worden en alles hoeft niet perfect gestyled te zijn, bijna een tikje onaf. Deze landelijke woonstijl oogt eigentijds en modern, maar blijft altijd warm en vriendelijk. Bovendien is het buitenleven terug te zien in het materiaal- en kleurgebruik, maar ook in de keuze van vorm en structuur. Zo zorgen natuurlijke materialen, lichte met donkere accenten, rijke structuren en luchtige patronen voor een gebalanceerde Home Story.

Benieuwd naar onze producten? Deze vind je onderaan de pagina.

EIGENTIJDS EN LANDELIJK

In deze eigentijdse, landelijke woonstijl draait het om leven. Hier mag geleefd worden, en krijgt imperfectie de ruimte. Natuurlijke materialen – zoals linnen, wol en leem – geven het interieur een frisse, lichte touch. Om een gebalanceerd geheel te creëren, zijn robuuste donkere accenten (in het behang en de vloer) terug te vinden. Het palet bestaat uit geweven structuren met wollige uitstralingen en luchtige patronen, waardoor het contrast in licht en donker een helder, maar warm beeld geeft.

COMPLETE KLEUR- EN MATERIALENPALET VAN BARN 18

Op basis van de wensen en behoeften van Wouter en Ilse heeft onze interior designer gekozen voor onderstaande producten.

TIP: Je kunt je persoonlijke favorieten bewaren door op het hartje te klikken op het artikelpagina.

Spreekt de Barn stijl je aan? Een interieur geinspireerd door het Nederlandse lanschap met al zijn tinten, texturen en contasten?

Bekijk meer Barn Home Stories