Interior designer werkwijze

WAT BETEKENT THUIS VOOR JOU?

‘Thuis' is een gevoel. Een warme kriebel in je buik wanneer je de welkomsthal van je huis binnenstapt. Thuis is het knisperen van het haardvuur, de geur van verse bloemen, de smaak van moeders keuken, je favoriete muziek of de aanwezigheid van dierbaren. Wat betekent thuis voor jou? Samen met jou ga ik op zoek naar jouw thuis gevoel.

ERVAAR HET GEMAK VAN PROFESSIONEEL INTERIEURADVIES

Als professioneel Home Made By interior designer help ik jou bij het creëren van een persoonlijk thuis, afgestemd op jouw smaak, stijl en budget. Via een Design Date plan je een afspraak met mij. Dit is een gratis eerste kennismakingsgesprek waarbij we je interieurwensen bespreken en bekijken wat ik hierin voor je kan betekenen.

HOE WERKT EEN DESIGN DATE?

VISUALISEER JOUW WARE THUIS

Na afloop van een Design Date weet je waar jouw prioriteiten liggen en kies je uit één van de drie design services:
DESIGN ADVIES, DESIGN PLAN 2D of DESIGN PLAN 3D.
Voor deze services wordt een vast tarief per ruimte gehanteerd zodat je vooraf precies weet waar je aan toe bent.

VAN INTERIEURADVIES TOT REALISATIE

Het is mijn missie om mensen te helpen een persoonlijk en leefbaar thuis te maken. Dat doe ik niet alleen door interieuradvies te geven, maar ook door het designplan te verwezenlijken. Hiervoor werk ik samen met een team vakspecialisten die gespecialiseerd zijn in een vloer leggen, gordijnen inmeten en ophangen en de muren schilderen. Zo heb jij er geen omkijken naar.