designplan 3D

INTERIEURADVIES - DESIGN PLAN 3D

De ontdekkingstocht naar jouw ware thuis begint met een DESIGN DATE. Onze eerste ontmoeting met vindt plaats aan je eigen keukentafel of op een afgesproken locatie. Tijdens de Design Date bespreken we wat je woonwensen zijn en welke ruimte(s) je wilt aanpakken. Na afloop kan je kiezen uit één van de drie designservices: DESIGN ADVIES, DESIGN PLAN 2D, Design Plan 3D. Lees hier alles over Designplan 3D.

DESIGN SERVICE: DESIGN PLAN 3D

Het Design Plan 3D is een compleet interieuradvies inclusief 3D-ontwerp van het eindresultaat. Hiermee breng je jouw (toekomstige) thuis tot leven. Alle producten, materialen en kleuren worden samengebracht in het ontwerp zodat je een totaalbeeld hebt van het eindresultaat. Ben je tevreden? Dan maak ik een op maat gemaakt aankoopadvies: een boodschappenlijstje met alle gekozen producten uit de Home Made By-collectie, afgestemd op jouw budget.

• Persoonlijk adviesgesprek met Interior Designer
• Persoonlijk moodboard
• Inspiratie woonstijl, kleur en materiaal
• Meten en fotograferen ruimte
• Impressie gekozen ruimte (2D ontwerp)
• Impressie gekozen ruimte (3D ontwerp)
• Persoonlijk aankoopadvies
€595,- per ruimte

Plan vrijblijvend een DESIGN DATE of maak direct een afspraak voor een Design Plan 3D:

design plan 3D boeken

ANDERE DESIGN SERVICES:

INTERIEURADVIES - DESIGN ADVIES

Ben je op zoek naar korte en bondige interieurstyling? Wil jij bijvoorbeeld jouw woonkamer inrichten? Of wil je je totale huis inrichten? In dit gesprek vol wooninspiratie ontdek je jouw woonstijl voor het inrichten van jouw huis of kamer. Met een ‘interieuradvies interieur’ aan huis. Het ‘kleuradvies interieur’ wordt gepresenteerd in een duidelijk overzicht. Na akkoord ontvang je van ons een persoonlijk aankoopadvies.

Bekijk Design Advies

INTERIEURADVIES - DESIGN PLAN 2D

Ben je op zoek naar een uitgebreider interieuradvies voor een bepaalde ruimte? Of wil je je totale huis inrichten? Dan kan ik je verder helpen met het Design Plan 2D. Het ‘kleuradvies interieur’ vormt het uitgangspunt, maar dit complete interieuradvies geeft ook een visuele voorstelling van de interieurstyling. Zodat je het effect van de verandering op de ruimte kunt zien voor bijvoorbeeld: woonkamer inrichten, slaapkamer inrichten, etc.

bekijk designplan 2D