designplan 2D

INTERIEURADVIES - DESIGN PLAN 2D

De ontdekkingstocht naar jouw ware thuis begint met een DESIGN DATE. Onze eerste ontmoeting vindt plaats aan je eigen keukentafel of op een afgesproken locatie. Tijdens de Design Date bespreken we wat je woonwensen zijn en welke ruimte(s) je wilt aanpakken. Na afloop kan je kiezen uit één van de drie designservices: DESIGN ADVIES, Design Plan 2D, DESIGN PLAN 3D. Lees hier alles over Design Plan 2D.

DESIGNSERVICE: DESIGN PLAN 2D

Het Design Plan 2D is een uitgebreid advies, waarin een door jou gekozen ruimte de volledige aandacht krijgt. Met een 2D-ontwerp krijg je van mij een goed beeld van het eindresultaat. Tevreden? Dan maak ik een op maat gemaakt aankoopadvies: een boodschappenlijstje met alle gekozen producten uit de Home Made By-collectie, afgestemd op jouw budget.

• Persoonlijk adviesgesprek met een interieurstylist
• Persoonlijk moodboard
• Inspirerend overzicht van woonstijl, kleuren en materialen
• Meten en fotograferen ruimte
• 2D-impressie gekozen ruimte
• Persoonlijk aankoopadvies
€395,- per ruimte

Plan vrijblijvend een DESIGN DATE of maak direct een afspraak voor een Design Plan 2D:

Design plan 2D boeken

ANDERE DESIGN SERVICES:

INTERIEURADVIES - DESIGN ADVIES

Ben je op zoek naar korte en bondige interieurstyling? Wil jij bijvoorbeeld jouw woonkamer inrichten? Of wil je je totale huis inrichten? In dit gesprek vol wooninspiratie ontdek je jouw woonstijl voor het inrichten van jouw huis of kamer. Met een ‘interieuradvies interieur’ aan huis. Het ‘kleuradvies interieur’ wordt gepresenteerd in een duidelijk overzicht. Na akkoord ontvang je van ons een persoonlijk aankoopadvies.

Bekijk Design Advies

INTERIEURADVIES - DESIGN PLAN 3D

In dit uitgebreide advies krijgt je complete ruimte de volledige aandacht. Wil jij jouw woonkamer inrichten, en wil je daarbij een goed beeld kunnen vormen middels een 3D visualisatie? De interieurstyling, het ‘kleuradvies interieur’ en de gekozen materialen voor de gekozen ruimte wordt in een drie-dimensionale impressie gevisualiseerd. Jouw huis inrichten laat je vervolgens over aan onze vakspecialisten. Zij zorgen graag voor de uitvoering. Van het schilderen of stofferen van de trap tot het decoreren van de ramen.

bekijk design plan 3D