Katja

Interieuradviseur bij Draaijer Twello en Heerde

Katja: "Interior design is a business of trust."

PLAN EEN DESIGNDATE met Katja

Over Katja

Hallo! ik ben Katja. In 2016 ben ik begonnen met de opleiding interieuradviseur op het Aventus in Zutphen. Na 3 jaar studie en verdere ontwikkeling ben ik met veel liefde voor het vak afgestudeerd in 2019 als interieuradviseur. Woonstyling is van kinds af aan al een passie van mij, en nu is het ook mijn beroep geworden.

Iedereen heeft een eigen smaak, ook voor zijn interieur. Het is een afspiegeling van je persoonlijkheid. De kunst is deze te begrijpen en te vertalen naar kleurpaletten, materiaalkeuzes en praktische ingrepen. Je begint vast vol nieuwe plannen en ideeën aan jouw ideale interieur...maar hoe pak je dit vervolgens aan en zorg je dat alles bij elkaar in harmonie blijft? Hierbij kan ik je als interieuradviseur goed bij helpen. In overleg met jou bekijken we wat je wensen zijn, waar je smaak naar uit gaat en hoe we dit het beste tot uiting kunnen brengen in je interieur.

Het geven van interieuradvies is het leukste aspect van mijn vak vanwegen het ontmoeten, het luisteren naar wensen, de mogelijkheden verkennen en de creative impuls die daar uit voortkomt. Samen maken wij van je huis jouw thuis, daar waar je rust, vrede en harmonie vindt die bij je past. Een advies is voor mij pas geslaagd als de klant er 100% tevreden mee is. 

Sinds 1 juli 2019 kun je mij bij Draaijer in Twello vinden als interieuradviseur & winkelmedewerker. Kom eens gezellig langs in de winkel voor advies.

 

VRAAG Katja OM ADVIES

Projecten van Draaijer

OP ZOEK NAAR JOUW WOONSTIJL?

PLAN DAN EEN DESIGNDATE MET KATJA

Ons interieuradvies begint altijd met een Design Date in de winkel of bij jou thuis. Tijdens een inspirerende sessie van een uur gaan wij samen jouw smaak en prioriteiten ontdekken en kun jij ervaren wat onze match met jou is. Daarnaast inventariseren we in dit gesprek welke van onze 3 Design Services het beste aansluit bij jouw behoeften.

Design Advies 
Persoonlijk adviesgesprek en aankoopadvies
€95,- per ruimte

Design Plan
Persoonlijk adviesgesprek, impressies ruimte (2D) en aankoopadvies
€395,- per ruimte

Design Plan 3D
Persoonlijk adviesgesprek, impressies ruimte (3D) en aankoopadvies
€595,- per ruimte

PLAN EEN DESIGNDATE met Katja

Katja:"Some people look for a beautiful pleace, others make a place beautiful."