KOEN

ASSISTENT VAKMAN STOFFERING EN MONTAGE

bij Van Zoggel Wonen in Heeswijk-Dinther en omstreken (o.a. Loosbroek, Nistelrode, Heesch, Middelrode, Berlicum Nb, Vorstenbosch en Vinkel).

Koen: “We mogen elke dag de huizen van klanten een stukje mooier maken. Het is een actieve baan, lekker in beweging. Ook is het afwisselend. Van gordijnen ophangen en rails tot het egaliseren van een ondervloer, echt van alles wat.”

Over Koen

Na mijn VWO was ik wel even klaar met studeren en besloot ik om tijdelijk te gaan werken. Omdat mijn ouders hulp nodig hadden bij hun bedrijf, ben ik daar ingesprongen. Intussen ben ik nu voor het tweede jaar daar werkzaam als vakman stoffering en montage. We hebben een gezellig team, ik ga elke dag graag aan de slag.

Na de zomer ga ik weer studeren. Dus als je dit leest en denkt, dat is ook wel iets voor mij, neem dan contact op. Het is echt fijn werken, prima verdienen en goede arbeidsvoorwaarden. Er zit ook zeker toekomst in, want je kan steeds verder met dit beroep omdat je, als je dat wilt, ook kan leren meten, adviseren, calculeren. Ik had eigenlijk twee linkerhanden toen ik begon, maar weet nu wel raad met allerlei gereedschap. Ook handig in de toekomst!

PLAN EEN DESIGN DATE BIJ VAN ZOGGEL WONEN

INTERIEURPROJECTEN

Bekijk de interieurprojecten van Van Zoggel Wonen