VAN ZOGGEL WONEN

Plein 1969 7
5473 CA Heeswijk-Dinther
0413 29 20 57
info@vanzoggelwonen.nl

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 - 17:00
Woensdag
10:00 - 17:00
Donderdag
10:00 - 17:00
Vrijdag
10:00 - 17:00
Zaterdag
10:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Indien u buiten deze openingstijden een afspraak wilt, is dit in overleg mogelijk.
Voor dringende zaken of leveringen mag u de deurbel gebruiken.
Indien mogelijk staan wij u zeker te woord.

Over Van Zoggel Wonen, Heeswijk-Dinther

Wij hebben één missie: mensen helpen een écht mooi (t)huis te maken. Dat doen we met onze prachtige, inspirerende collecties raam- en wandbekleding, vloeren en verf.

Overigens maakt het ons niet uit of je zelf aan de slag gaat, of dat je het werk liever aan één van onze professionals overlaat. Een vakkundige stylist, stoffeerder of schilder, Wij maken exclusief maatwerk graag toegankelijk voor iedereen.


Wij vinden het belangrijk en heel leuk om mensen te helpen van hun huis een echt thuis te maken. Dit doen we door goed te luisteren en mee te denken. We maken samen met onze klant telkens een bijzonder en eigen interieur waar je je fijn in voelt en waar je trots op kan zijn. We adviseren graag en goed over alle mogelijkheden en producten.

Een bijzondere collectie mag hierbij niet ontbreken! We hebben een mooie en unieke collectie vloeren, karpetten, gordijnen, raamdecoratie, behang, verf, zonwering, maatwerkmeubels en woonaccessoires.

Onze vakkundige stylist en stoffeerder staan met raad en daad voor u klaar. En ook voor uw schilderwerk kennen wij een vakman.

Wij helpen u graag aan een uniek interieur. Zo wordt het in Heeswijk-Dinther en omgeving nog mooier wonen!


Heb je naar aanleiding van je bezoek aan onze winkel
behoefte aan een persoonlijk advies, dan maken we hiervoor graag een Design Date afspraak.

Nieuws uit Heeswijk-Dinther

Volg hier de ontwikkelingen van Van Zoggel


van Zoggel - DE BESTE

Ben je opzoek naar een nieuw tapijt, een pvc- vloer of juist naar een ecologisch vriendelijke variant voor op de vloer zoals marmoleum? Wil je weten wat de beste oplossing voor jou is op het gebied van raamdecoratie of kunnen je muren nog wel een likje verf gebruiken? Stap van Zoggel in Heeswijk Dinther binnen voor een verrassend advies. Vergelijken met andere interieurspecialisten is niet nodig: bij van Zoggel kun je jouw favoriete interieurproducten op maat laten maken voor een eerlijke prijs. En niet onbelangrijk: bij van Zoggel in Heeswijk Dinther ben je ook aan het juiste adres als het op inspiratie aankomt. Met alle interieurkeuzes die er zijn te maken, is een beetje hulp natuurlijk niet overbodig. Het adviseren, opmeten en monteren kun je ook aan van Zoggel overlaten: hiervoor komen we namelijk gewoon bij je thuis.

van Zoggel – COLLECTIE

Vloeren, raamdecoratie, behang, gordijnen, meubelen – je vindt het bij van Zoggel in Heeswijk Dinther. We begrijpen als geen ander dat je thuis een belangrijke plek is, die je graag zo mooi mogelijk wilt inrichten. Daarom kenmerken de collecties van van Zoggel zich door de beste kwaliteit in de nieuwste kleuren. Kijk je altijd naar de laatste trends of kies je liever voor tijdloos? Van het behang tot de gordijnen – bij van Zoggel in Heeswijk Dinther kun je alle kanten op.

van Zoggel – SERVICE

Van het kopen van een nieuwe bank, en het vergelijken van alle verschillende soorten raamdecoratie zoals jaloezieën tot het laten maken van je nieuwe plissé gordijnen op maat - er komt best veel kijken bij de creatie van het interieur van je dromen. En dan hebben we het nog niet eens over het monteren van de producten, de styling en het onderhoud! Gelukkig kun je bij van Zoggel in Heeswijk Dinther ook terecht voor advies. Gespecialiseerd als we zijn, kunnen we je adviseren over onze collectie, houden we rekening met de aanbiedingen die er lopen en kunnen we samen producten met elkaar combineren om zo tot een prachtig interieur te komen. En de afwerking? Ook daarvoor kun je van Zoggel inschakelen als de beste.

van Zoggel – VAKSPECIALISME

Wij hebben ervaren vakmensen en woonprofessionals in dienst. Voor zowel bedrijven als particulieren. Een groot assortiment in vloeren zoals PVC, tapijt, laminaat… je vindt de meest uiteenlopende vloeren in de uitwerking die bij jou past. Ook het leggen van vloeren of monteren van raamdecoratie is voor ons geen enkel probleem. Bij van Zoggel weten we precies welk type raamdecoratie de beste keuze is. Of je beter kunt gaan voor in-betweens, plissé gordijnen, jaloezieën of juist duo-rolgordijnen.

van Zoggel – SPECIALITEIT

Wat maakt Van Zoggel Wonen zo bijzonder? Dat zijn de mensen: het hart van ons bedrijf ! De stylist die je begeleidt, luistert naar je en heeft oprecht belangstelling voor je. Zij is pas tevreden als jij het bent en je interieur ook echt klopt. De stoffeerder heeft hart voor zijn werk. Hij vindt het geweldig om een woning mooi af te maken met zijn producten. Deze maken het interieur compleet. De vakmensen van Van Zoggel volgen opleidingen en laten zich steeds creatief inspireren. De eigenaren van Van Zoggel Wonen vinden de persoonlijke benadering, de communicatie met de klanten dan ook het meest belangrijke. Samen met hun personeel werken zij vol enthousiasme aan elk interieur!