Home Made By van Zoggel Wonen

VAN ZOGGEL WONEN

Plein 1969 7
5473 CA Heeswijk-Dinther
0413 29 20 57
info@vanzoggelwonen.nl
Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 - 17:00
Woensdag
10:00 - 17:00
Donderdag
10:00 - 17:00
Vrijdag
10:00 - 17:00
Zaterdag
10:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

I.v.m. de huidige maatregelen is onze winkel op dit moment gesloten. Wij zijn telefonisch en per mail wel te bereiken.

Bestel je producten eenvoudig en snel in onze webshop en kom ze veilig bij onze winkel afhalen.

Het is onze missie om mensen te helpen een fijn en persoonlijk thuis te maken. Dat blijven we gewoon doen, vooral nu. Wij zijn door de lockdown bijzonder gemotiveerd om het aankleden, inrichten of onderhouden van jouw thuis nog leuker en gemakkelijker voor je te maken. Uiteraard doen we dit zo veilig mogelijk en gelden er extra voorzorgsmaatregelen want de gezondheid van onze klanten en medewerkers is onze hoogste prioriteit. Neem contact met ons zodat we kunnen bespreken wat er nog wel kan.

Ophaal en bezorgservice:

Wij bieden onze producten aan op afhaal of bezorging. Indien er enig advies gewenst is, kan dat telefonisch. Gelieve de bestelling per mail te plaatsen, met daarbij vermelding van het telefoonnummer. Wij bekijken dan wanneer wij de gewenste producten kunnen hebben klaarstaan. Wij bellen jou voor het maken van een afhaalafspraak. Elke klant wordt op een bepaald tijdstip ingedeeld, waardoor er nooit meer dan 1 klant in de winkel aanwezig is om de goederen op te halen. Kom dus ook alleen naar de winkel! Eventueel bezorgen wij de goederen aan de voordeur in onze regio.

Stoffeerders en monteurs:

Onze stoffeerders en monteurs blijven hun werkzaamheden op locatie uitvoeren, met een maximum van 2 personen per klusadres. Ook zal de styliste haar adviezen aan huis blijven geven en uitwerken. Uiteraard alles in overleg met de klant en volgens alle richtlijnen van het RIVM.

Voor adviesgesprekken graag een afspraak maken

Over Van Zoggel Wonen, Heeswijk-Dinther

Wij vinden het belangrijk en heel leuk om mensen te helpen van hun huis een echt thuis te maken. Dit doen we door goed te luisteren en mee te denken. We maken samen met onze klant telkens een bijzonder en eigen interieur waar je je fijn in voelt en waar je trots op kan zijn. We adviseren graag en goed over alle mogelijkheden en producten.

Een bijzondere collectie mag hierbij niet ontbreken! We hebben een mooie en unieke collectie vloeren, karpetten, gordijnen, raamdecoratie, behang, verf, zonwering, maatwerkmeubels en woonaccessoires.

Onze vakkundige stylist en stoffeerder staan met raad en daad voor u klaar. En ook voor uw schilderwerk kennen wij een vakman.

Wij helpen u graag aan een uniek interieur. Zo wordt het in Heeswijk-Dinther en omgeving nog mooier wonen!

Nieuws in Heeswijk-Dinther

Collectie in Heeswijk-Dinther

TEAM VAN ZOGGEL WONEN

John Brugmans
Eigenaar, stoffeerder

John Brugmans


John Brugmans
Eigenaar, stoffeerder

John Brugmans


Patrick Lunenburg
stoffeerder

Patrick Lunenburg


Patrick Lunenburg
stoffeerder

Patrick Lunenburg


van Zoggel - DE BESTE

Ben je opzoek naar een nieuw tapijt, een pvc- vloer of juist naar een ecologisch vriendelijke variant voor op de vloer zoals marmoleum? Wil je weten wat de beste oplossing voor jou is op het gebied van raamdecoratie of kunnen je muren nog wel een likje verf gebruiken? Stap van Zoggel in Heeswijk Dinther binnen voor een verrassend advies. Vergelijken met andere interieurspecialisten is niet nodig: bij van Zoggel kun je jouw favoriete interieurproducten op maat laten maken voor een eerlijke prijs. En niet onbelangrijk: bij van Zoggel in Heeswijk Dinther ben je ook aan het juiste adres als het op inspiratie aankomt. Met alle interieurkeuzes die er zijn te maken, is een beetje hulp natuurlijk niet overbodig. Het adviseren, opmeten en monteren kun je ook aan van Zoggel overlaten: hiervoor komen we namelijk gewoon bij je thuis.

van Zoggel – COLLECTIE

Vloeren, raamdecoratie, behang, gordijnen, meubelen – je vindt het bij van Zoggel in Heeswijk Dinther. We begrijpen als geen ander dat je thuis een belangrijke plek is, die je graag zo mooi mogelijk wilt inrichten. Daarom kenmerken de collecties van van Zoggel zich door de beste kwaliteit in de nieuwste kleuren. Kijk je altijd naar de laatste trends of kies je liever voor tijdloos? Van het behang tot de gordijnen – bij van Zoggel in Heeswijk Dinther kun je alle kanten op.

van Zoggel – SERVICE

Van het kopen van een nieuwe bank, en het vergelijken van alle verschillende soorten raamdecoratie zoals jaloezieën tot het laten maken van je nieuwe plissé gordijnen op maat - er komt best veel kijken bij de creatie van het interieur van je dromen. En dan hebben we het nog niet eens over het monteren van de producten, de styling en het onderhoud! Gelukkig kun je bij van Zoggel in Heeswijk Dinther ook terecht voor advies. Gespecialiseerd als we zijn, kunnen we je adviseren over onze collectie, houden we rekening met de aanbiedingen die er lopen en kunnen we samen producten met elkaar combineren om zo tot een prachtig interieur te komen. En de afwerking? Ook daarvoor kun je van Zoggel inschakelen als de beste.

van Zoggel – VAKSPECIALISME

Wij hebben ervaren vakmensen en woonprofessionals in dienst. Voor zowel bedrijven als particulieren. Een groot assortiment in vloeren zoals PVC, tapijt, laminaat… je vindt de meest uiteenlopende vloeren in de uitwerking die bij jou past. Ook het leggen van vloeren of monteren van raamdecoratie is voor ons geen enkel probleem. Bij van Zoggel weten we precies welk type raamdecoratie de beste keuze is. Of je beter kunt gaan voor in-betweens, plissé gordijnen, jaloezieën of juist duo-rolgordijnen.

van Zoggel – SPECIALITEIT

Wat maakt Van Zoggel Wonen zo bijzonder? Dat zijn de mensen: het hart van ons bedrijf !
De stylist die je begeleidt, luistert naar je en heeft oprecht belangstelling voor je. Zij is pas tevreden als jij het bent en je interieur ook echt klopt.
De stoffeerder heeft hart voor zijn werk. Hij vindt het geweldig om een woning mooi af te maken met zijn producten. Deze maken het interieur compleet.
De vakmensen van Van Zoggel volgen opleidingen en laten zich steeds creatief inspireren.
De eigenaren van Van Zoggel Wonen vinden de persoonlijke benadering, de communicatie met de klanten dan ook het meest belangrijke. Samen met hun personeel werken zij vol enthousiasme aan elk interieur!