Herooooo

Het Van Zoggel Wonen verhaalVan Zoggel Wonen

Graag stellen wij ons even voor. Wij zijn Esther & John Brugmans, ondernemers van van Zoggel Wonen & Zo. Onze woonwinkel is onze trots. Niet alleen aan het Plein 1969 in Heeswijk-Dinther, maar ook online.

De website hebben we zo ingericht dat je volop inspiratie kunt opsnuiven, ideeën kunt opdoen en het zo eenvoudig en overzichtelijk mogelijk kiezen is uit onze bijzondere collectie. Wie eerst wil voelen, vergelijken of van dichtbij wil kijken, is natuurlijk ook van harte welkom in de showroom.

Het team

Met inzet, interesse en persoonlijke aandacht bereik je de grootste successen. Alle medewerkers zijn daarom niet alleen deskundig en creatief, zij beleven ook veel plezier aan nauwe samenwerking met mensen die het optimale uit hun huis willen halen. Voor ieder budget en iedere aanschaf in huis, hoe klein ook, zoeken zij met liefde die elementen die je woongenot verhogen.

Geschiedenis Van Zoggel Wonen

Bezoek de winkel


Hoe het begon

Het verhaal van van Zoggel Wonen & Zo begint in 1987. Martien van Zoggel richt een stofferingbedrijf op en begint zijn werkzaamheden vanuit de garage achter het huis. In eerste instantie bestonden de werkzaamheden uit het herstofferen van meubelen.

De klantenkring nam toe en al snel besloten Martien en zijn vrouw Maria een winkel te huren aan de Sint Servatiusstraat 9. In deze kleine maar gezellige winkel hebben John en Esther het vak geleerd en in 1993 hebben wij uiteindelijk de winkel overgenomen van mijn ouders. De winkel aan de Sint Servatiusstraat werd uiteindelijk te klein en in 1995 zijn wij verhuisd naar onze huidige locatie, dat voorheen een Witgele Kruisgebouw was.

In 2007 hebben we onze winkel een geheel nieuwe uitstraling gegeven. Van een winkel met weinig sfeer, systeemplafond en TL verlichting, gingen we naar een huiselijk interieur. Mooi stuc- en schilderwerk, eiken houten meubelen. Het voelde als een ‘thuis’. In 2017 was het tijd voor verandering. Onze werkwijze is in de loop van de jaren flink veranderd. Waar we vroeger vooral hielpen met het product te vinden waar de klant om vroeg, zijn we steeds meer interieuradvies gaan geven, compleet met 3D tekeningen, moodboards en lichtplannen. Ook daarom was er een nieuwe invulling voor de winkel nodig. De winkel is helemaal vernieuwd, heeft een meer open uitstraling gekregen en is weer helemaal up to date!

Esther & John Brugmans
van Zoggel Wonen & Zo
Heeswijk-Dinther