Astrid van der Plas

Interieurtyliste & eigenaar bij Van der Plas Woonprofessionals.

‘Ik help je graag bij het vinden van de juiste (kleur) combinatie in je interieur’

PLAN EEN DESIGNDATE MET ASTRID

Over Astrid van der Plas

Ik ben echt opgegroeid tussen het verf en behang. Mijn ouders zijn in 1929 gestart met Van der Plas schilderwerken, we hadden een winkel aan huis in Breezand.
Toen mijn ouders stopte met werken hebben Paul en ik het bedrijf overgenomen. Dat is nu zo’n 30 jaar terug.
Er is in de tussentijd veel veranderd. We zijn met het bedrijf verhuisd naar Anna – Paulowna. En bieden onze klanten een totaalconcept aan.
Van het leggen van een nieuwe vloer tot het ontwerpen van 3d tekeningen voor jullie nieuwe woning. Het kan allemaal bij ons.
Ik help je graag bij het vinden van de juiste (kleur) combinatie in je interieur. Dat kan soms een moeilijke uitdaging zijn. Ik kan met je meedenken en je helpen bij het vinden van de juiste balans.

VRAAG Astrid OM INTERIEURADVIES

Van der Plas Realisaties

  

Zin om je eigen ruimte te stylen?

PLAN DAN EEN DESIGNDATE MET ASTRID

Ons interieuradvies begint altijd met een Design Date in de winkel of bij jou thuis. Tijdens een inspirerende sessie van een uur gaan wij samen jouw smaak en prioriteiten ontdekken en kun jij ervaren wat onze match met jou is. Daarnaast inventariseren we in dit gesprek welke van onze Design Services het beste aansluit bij jouw behoeften.

 

PLAN EEN DESIGNDATE MET Astid

ONZE DESIGN SERVICES

HOE WERKT EEN DESIGN DATE?

1. NEEM CONTACT OP Een design Date kan je op verschillende manieren kosteloos aanvragen: telefonisch, via het contactformulier of via de chatfunctie (rechtsonder)

1. NEEM CONTACT OP

Een design Date kan je op verschillende manieren kosteloos aanvragen: telefonisch, via het contactformulier of via de chatfunctie (rechtsonder)

2. TER VOORBEREIDING Onze Interior Designer neemt vervolgens telefonisch contact op om een tijd af te spreken. Vooraf ontvang je een verhelderende vragenlijst.

2. TER VOORBEREIDING

Onze Interior Designer neemt vervolgens telefonisch contact op om een tijd af te spreken. Vooraf ontvang je een verhelderende vragenlijst.

3. DESIGN DATE Een Design Date vindt bij jou of in de winkel plaats. Tijdens de Design Date luistert de interior designer naar jouw woonwensen en maakt een stappenplan.

3. DESIGN DATE

Een Design Date vindt bij jou of in de winkel plaats. Tijdens de Design Date luistert de interior designer naar jouw woonwensen en maakt een stappenplan.

VAN INTERIEURADVIES TOT REALISATIE

Het is onze missie om mensen te helpen een persoonlijk en leefbaar thuis te maken. Dat doe ik niet alleen door INTERIEURADVIES te geven, maar ook door het designplan te verwezenlijken. Hiervoor werk ik samen met een team vakspecialisten die gespecialiseerd zijn in een vloer leggen, gordijnen inmeten en ophangen en de muren schilderen. Zo heb jij er geen omkijken naar.

PLAN EEN DESIGN DATE MET ASTRID

Astrid:'Een belangrijk onderdeel is goed te luisteren wat de klant zoekt. Een interieur moet goed voelen, rust geven en functioneel zijn. Een eenheid vormen, zo creëren we samen een persoonlijk interieur, voor jou eigen thuis’'