VAN DER PLAS WOONPROFESSIONALS

Charlottaring 16
1761 AX Anna Paulowna
0223 52 12 96
woonprofessionals@vanderplasbv.nl

Maandag
13:00 - 17:30
Dinsdag
09:00 - 17:30
Woensdag
09:00 - 17:30
Donderdag
09:00 - 17:30
Vrijdag
09:00 - 17:30
Zaterdag
09:00 - 16:00
Zondag
Gesloten

Van der Plas Woonprofessionals, Anna Paulowna

Wij hebben één missie: mensen helpen een écht mooi (t)huis te maken. Dat doen we met onze prachtige, inspirerende collecties raam- en wandbekleding, vloeren en verf.

Bij van der Plas Woonprofessionals uit Breezand ben je op het juiste adres voor een compleet assortiment op interieurgebied van verf, behang, raamdecoratie/shutters, gordijnen & vloeren, zoals PVC, laminaat, vinyl en tapijt. Met ons nieuwe label: Home Made By_ is het mogelijk om alles met elkaar te combineren tot een mooi totaal plaatje.

Wij bieden interieur advies en aanvullende service op maat, voor elk budget. We creëren samen met jou een persoonlijk plan (klein of groot) om jou huis, tot jou thuis te maken. Kom je er in de winkel niet uit, dan komen we desgewenst bij je thuis.

Geen zin of tijd om zelf te klussen, samen met ons Glas,- en Schildersbedrijf bieden wij een totale aanpak op dat gebied. Onze vakspecialisten helpen graag om het ontwerp uit te voeren. Zij nemen alle zorg uit handen. Afhankelijk van het persoonlijk interieuradvies komen ze inmeten, jou trap, vloer, muur of raam schuren, schilderen, behangen, bekleden en/of decoreren.

Dus voor interieuradvies, schilderen, behangen, stofferingswerk en glas ga je naar van der Plas!


Heb je naar aanleiding van je bezoek aan onze winkel
behoefte aan een persoonlijk advies, dan maken we hiervoor graag een Design Date afspraak.

Nieuws uit Anna Paulowna

Volg hier de ontwikkelingen van Van der Plas


 

Wat kun je bij Van der Plas vinden?


Collectie producten in Anna Paulowna

 

van der Plas - DE BESTE

Ben je opzoek naar een nieuw tapijt, een pvc- vloer of juist naar een ecologisch vriendelijke variant voor op de vloer zoals marmoleum? Wil je weten wat de beste oplossing voor jou is op het gebied van raamdecoratie of kunnen je muren nog wel een likje verf gebruiken? Stap van der Plas in Anna Paulowna binnen voor een scherpe aanbieding. Vergelijken met andere interieurspecialisten is niet nodig: bij van der Plas kun je jouw favoriete interieurproducten op maat laten maken voor een goedkope prijs. En niet onbelangrijk: bij van der Plas in Anna Paulowna ben je ook aan het juiste adres als het op advies aankomt. Met alle interieurkeuzes die er zijn te maken, is een beetje hulp natuurlijk niet overbodig. Het opmeten kun je ook aan van der Plas overlaten: hiervoor komen we namelijk gewoon bij je thuis.

van der Plas – ONZE COLLECTIE

Vloeren, raamdecoratie, verf, behang, gordijnen – je vindt het bij van der Plas in Anna Paulowna . We begrijpen als geen ander dat je thuis een belangrijke plek is, die je graag zo mooi mogelijk wilt inrichten. Maar, als het even kan ook zo goedkoop mogelijk. Daarom kenmerken de collecties van van der Plas zich door de beste kwaliteit én een zacht prijsje. Kijk je altijd naar de laatste trends of kies je liever voor tijdloos? Van het behang tot de gordijnen – bij van der Plas in Anna Paulowna kun je alle kanten op.

van der Plas – ONZE SERVICE

Van het kopen van een nieuw bankstel en het vergelijken van alle verschillende soorten raamdecoratie zoals jaloezieën tot het laten maken van je nieuwe plissé gordijnen op maat - er komt best veel kijken bij de creatie van het interieur van je dromen. En dan hebben we het nog niet eens over het monteren van de producten, de styling en het onderhoud! Gelukkig kun je bij van der Plas in Anna Paulowna ook terecht voor advies. Gespecialiseerd als we zijn, kunnen we je adviseren over onze collectie, houden we rekening met de aanbiedingen die er lopen en kunnen we samen producten met elkaar vergelijken om zo tot een prachtig interieur te komen. En de afwerking? Ook daarvoor kun je van der Plas inschakelen als de beste.

van der Plas – VAKSPECIALIST

Wij hebben ervaren vakmensen en woonprofessionals in dienst. Voor zowel bedrijven als particulieren. Groot assortiment in vloeren. PVC, marmoleum, laminaat… je vindt de meest uiteenlopende vloeren in de uitwerking die bij jou past. Ook het leggen van vloeren of monteren van uw buitenzonwering is voor ons geen enkel probleem. Bij van der Plas weten ze precies welk type raamdecoratie de beste keuze is. Of je beter kunt gaan voor in betweens, plissé gordijnen, jaloezieën, duo of rolgordijnen?