VAN DER PLAS
Home Made By Van der Plas Woonprofessionals
VAN DER PLAS WOONPROFESSIONALS
Burg Lovinkstraat 50 1764 GG Breezand 0223 52 12 96 CONTACT
Maandag
13:00 - 18:00
Dinsdag
08:30 - 18:00
Woensdag
08:30 - 18:00
Donderdag
08:30 - 18:00
Vrijdag
08:30 - 18:00
Zaterdag
08:30 - 16:00
Zondag
Gesloten

Op dinsdag tot en met vrijdag van 12:00 tot 13:00 gesloten.

Over van der Plas, Breezand

Bij van der Plas uit Breezand vind je alles op het gebied van verf, behang, raamdecoratie, gordijnstoffen, PVC -, laminaat vloeren en tapijt.
Dé verfspeciaalzaak voor onderhoud, aankleding en verfraaiing van je huis.
Ons complete assortiment is met zorg samengesteld voor een optimaal resultaat.
Weet je al wat je wilt? Dan hebben wij gegarandeerd de gewenste kleur of dessin in ons assortiment.
Hulp nodig bij het kiezen? Kom naar onze winkel

Vakkundige mensen staan voor je klaar met een passend en professioneel advies. Wij combineren naadloos interieur-, styling en onderhoudsprojecten in Noord Holland.

Ons doel is het creëren van een thuis, waar je woont moet zoveel meer zijn dan een huis.

Samen met ons Glas- en Schildersbedrijf; al bijna 90 jaar een begrip voor klein en groot onderhoud op glas,- en schilders gebied.
U kunt ons ook inschakelen voor projecten (scholen, kantoren, woningbouw) als voor een kleine klus.
Wij voeren diverse werkzaamheden uit, zoals glas plaatsen, schilderen en behangen.

Dus voor schilderen, behangen en glas gaat u naar van der Plas.

Nieuws in Breezand

Collectie producten in Breezand

van der Plas - DE BESTE

Ben je opzoek naar een nieuw tapijt, een pvc- vloer of juist naar een ecologisch vriendelijke variant voor op de vloer zoals marmoleum? Wil je weten wat de beste oplossing voor jou is op het gebied van raamdecoratie of kunnen je muren nog wel een likje verf gebruiken? Stap van der Plas in Breezand  binnen voor een scherpe aanbieding. Vergelijken met andere interieurspecialisten is niet nodig: bij van der Plas kun je jouw favoriete interieurproducten op maat laten maken voor een goedkope prijs. En niet onbelangrijk: bij van der Plas in Breezand  ben je ook aan het juiste adres als het op advies aankomt. Met alle interieurkeuzes die er zijn te maken, is een beetje hulp natuurlijk niet overbodig. Het opmeten kun je ook aan van der Plas overlaten: hiervoor komen we namelijk gewoon bij je thuis.

van der Plas – ONZE COLLECTIE

Vloeren, raamdecoratie, verf, behang, gordijnen – je vindt het bij van der Plas in Breezand . We begrijpen als geen ander dat je thuis een belangrijke plek is, die je graag zo mooi mogelijk wilt inrichten. Maar, als het even kan ook zo goedkoop mogelijk. Daarom kenmerken de collecties van van der Plas zich door de beste kwaliteit én een zacht prijsje. Kijk je altijd naar de laatste trends of kies je liever voor tijdloos? Van het behang tot de gordijnen – bij van der Plas in Breezand  kun je alle kanten op.

van der Plas – ONZE SERVICE

Van het kopen van een nieuw bankstel en het vergelijken van alle verschillende soorten raamdecoratie zoals jaloezieën tot het laten maken van je nieuwe plissé gordijnen op maat - er komt best veel kijken bij de creatie van het interieur van je dromen. En dan hebben we het nog niet eens over het monteren van de producten, de styling en het onderhoud! Gelukkig kun je bij van der Plas in Breezand ook terecht voor advies. Gespecialiseerd als we zijn, kunnen we je adviseren over onze collectie, houden we rekening met de aanbiedingen die er lopen en kunnen we samen producten met elkaar vergelijken om zo tot een prachtig interieur te komen. En de afwerking? Ook daarvoor kun je van der Plas inschakelen als de beste.

van der Plas – VAKSPECIALIST

Wij hebben ervaren vakmensen en woonprofessionals in dienst. Voor zowel bedrijven als particulieren. Groot assortiment in vloeren. PVC, marmoleum, laminaat… je vindt de meest uiteenlopende vloeren in de uitwerking die bij jou past. Ook het leggen van vloeren of monteren van uw buitenzonwering is voor ons geen enkel probleem. Bij van der Plas weten ze precies welk type raamdecoratie de beste keuze is. Of je beter kunt gaan voor in betweens, plissé gordijnen, jaloezieën, duo of rolgordijnen?