behang bloemen realisatie wilfred greup

Een vrolijk thuis

De klanten kwamen via de banner plan een Design date op het raam, binnen lopen. Zij hadden net getekend voor hun nieuwe woning, maar geen idee waar ze moesten beginnen om het gestoffeerd en ingericht te krijgen.

Al gauw was duidelijk dat er een 3D advies nodig was en met het glazen kunstobject “de Zon” als uitgangspunt. En paars oranje tinten met een knipoog naar retro zijn we eerst tot de gebruikte kleuren gekomen. Hierbij heb ik de prachtige vertaling van hun ideeën en wensen kunnen vinden in het paneel bahang, Exotic Bird 1 van AS creation. Heel spannend maar ze waren er meteen verliefd op.

bloem behang
blauwe bankstel

Nieke over dit ontwerp

Om een goed evenwicht in het interieur te houden zijn alle wanden in de basis kleur Tent geschilderd. Aan de overliggende wand de kleurstrepen Palisander, Lelie en Duizendblad als band boven aan de wand aangebracht. Deze is doorgetrokken naar de keuken en daar is een detail geschilderd vanuit het wandpaneel.

In de spatrand heb ik de kleuren terug laten komen in het strepen spel met Pompoen als extra kleur. De Vlinder jaloezieën zijn in dezelfde kleur Tent gemaakt wat voor een stuk rust zorgt in deze explosie van kleur. De slaapkamer is ook voorzien van paneel behang. In het hele huis is de kleur Tent doorgevoerd voor één samenhangend geheel.

keuken
wandsieraad

Wil jij ook advies van een interieurstylist?

Kies dan voor een Design Date met Nieke

Boek een Design Date