NIEKE

Interieurstyliste bij Woonprofessionals Doorn

'Samen gaan we op zoek naar jouw ideale inrichting waar jij je helemaal thuis in voelt'

PLAN EEN DESIGNDATE MET Nieke

OVER NIEKE

Onze styliste Nieke gaat graag met jou in gesprek om jouw woonstijl te ontdekken. Om een fijn en persoonlijk thuisgevoel te visualiseren gaat Nieke uit van jouw woonwensen. Kom vrijblijvend langs in onze winkel en vraag naar de mogelijkheden voor een Design Date om zo jouw thuis te ontdekken en te realiseren.

'Het is mijn passie samen met de klant zijn/haar thuis te ontdekken en woonwensen te visualiseren. Het creëren van een fijne sfeer is wat ook mijn persoonlijkheid typeert.'

 

Vraag NIEKE om interieuradvies

INTERIEURPROJECTEN

Bekijk onze binnenkijkers:

JE EIGEN INTERIEURPROJECT STARTEN?

PLAN DAN EEN DESIGNDATE MET NIEKE

Ons interieuradvies begint altijd met een Design Date in de winkel of bij jou thuis. Tijdens een inspirerende sessie van een uur gaan wij samen jouw smaak en prioriteiten ontdekken en kun jij ervaren wat onze match met jou is. Daarnaast inventariseren we in dit gesprek welke van onze 3 Design Services het beste aansluit bij jouw behoeften.

 

PLAN EEN DESIGNDATE MET NIEKE

HOE WERKT EEN DESIGN DATE?

1. NEEM CONTACT OP
 Een design Date kan je op verschillende manieren kosteloos aanvragen: telefonisch, via het contactformulier of via de chatfunctie (rechtsonder)

1. NEEM CONTACT OP

Een design Date kan je op verschillende manieren kosteloos aanvragen: telefonisch, via het contactformulier of via de chatfunctie (rechtsonder)

2. TER VOORBEREIDING Nieke neemt vervolgens telefonisch contact op om een tijd en locatie af te spreken. Vooraf ontvang je een verhelderende vragenlijst.

2. TER VOORBEREIDING

Nieke neemt vervolgens telefonisch contact op om een tijd en locatie af te spreken. Vooraf ontvang je een verhelderende vragenlijst.

3. (ONLINE) DESIGN DATE Een Design Date vindt thuis of online plaats. Tijdens de Design Date luistert Nieke naar jouw woonwensen en maakt een stappenplan.

3. (ONLINE) DESIGN DATE

Een Design Date vindt thuis of online plaats. Tijdens de Design Date luistert Nieke naar jouw woonwensen en maakt een stappenplan.

VAN INTERIEURADVIES TOT REALISATIE

Het is mijn missie om mensen te helpen een persoonlijk en leefbaar thuis te maken. Dat doe ik niet alleen door INTERIEURADVIES te geven, maar ook door het designplan te verwezenlijken. Hiervoor werk ik samen met een team vakspecialisten die gespecialiseerd zijn in een vloer leggen, gordijnen inmeten en ophangen en de muren schilderen. Zo heb jij er geen omkijken naar.

MAAK EEN AFSPRAAK met Nieke

NIEKE: 'Weet je al waar je moet beginnen bij het (opnieuw) inrichten van jouw interieur? Vraag gerust een design date aan om zelf op weg te komen of om en project in deskundige handen te geven.'