DE WOONPROFESSIONALS DOORN

Kampweg 23
3941 HC Doorn
0343 41 50 29
info@dewoonprofessionalsdoorn.nl

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 - 17:00
Woensdag
10:00 - 17:00
Donderdag
10:00 - 17:00
Vrijdag
10:00 - 17:00
Zaterdag
10:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Over De Woonprofessionals Doorn, Doorn

Wij hebben één missie: mensen helpen een écht mooi (t)huis te maken. Dat doen we met onze prachtige, inspirerende collecties raam- en wandbekleding, vloeren en verf.

Overigens maakt het ons niet uit of je zelf aan de slag gaat, of dat je het werk liever aan één van onze professionals overlaat. Een vakkundige stylist, stoffeerder of schilder, Wij maken exclusief maatwerk graag toegankelijk voor iedereen. Zo wordt het in Doorn nog mooier wonen.


Met inspirerend vakmanschap en betaalbare kwaliteit realiseren wij positieve verandering

Onze winkel heeft inmiddels een metamorfose ondergaan en we zijn trots op het resultaat. Dit hebben we op 7 maart jl. feestelijk gevierd, we zijn klaar voor de toekomst. Met de betaalbare kwaliteit van Home Made By producten gecombineerd met inspirerend vakmanschap helpen en maken wij van je huis een thuis. Kom je snel een kijkje nemen?


Heb je naar aanleiding van je bezoek aan onze winkel
behoefte aan een persoonlijk advies, dan maken we hiervoor graag een Design Date afspraak.

DE WOONPROFESSIONALS DOORN | KvK 88603032 | Btw 864709791

Peter Akkerman

Peter Akkerman

eigenaar

Karin Kraan – Visee

Karin Kraan – Visee

administratief-medewerker, creatief-adviseur, stylist

Marit van Dijk

Marit van Dijk

creatief-adviseur, stylist

Wilfred Greup

Wilfred Greup

stoffeerder

Ernst Roffel

Ernst Roffel

schilder

Seat Xhemaili

Seat Xhemaili

stoffeerder

Jacolien Versteeg

Jacolien Versteeg

creatief-adviseur, stylist

Florence  Couloumy

Florence Couloumy

creatief-adviseur, stylist

Marga van Het Erve

Marga van Het Erve

administratief-medewerker

Nieuws uit Doorn

Volg hier de ontwikkelingen van De Woonprofessionals Doorn


 

Wat Kun je bij De Woonprofessionals Doorn vinden?


Collectie producten in Doorn

 

De Woonprofessionals Doorn - DE BESTE

Ben je opzoek naar een nieuw tapijt, een pvc- vloer of juist naar een ecologisch vriendelijke variant voor op de vloer zoals marmoleum? Wil je weten wat de beste oplossing voor jou is op het gebied van raamdecoratie of kunnen je muren nog wel een likje verf gebruiken? Stap in Doorn binnen voor een scherpe aanbieding. Vergelijken met andere interieurspecialisten is niet nodig: bij kun je jouw favoriete interieurproducten op maat laten maken voor een goedkope prijs. En niet onbelangrijk: bij in Doorn ben je ook aan het juiste adres als het op advies aankomt. Met alle interieurkeuzes die er zijn te maken, is een beetje hulp natuurlijk niet overbodig. Het opmeten kun je ook aan overlaten: hiervoor komen we namelijk gewoon bij je thuis.

De Woonprofessionals Doorn – ONZE COLLECTIE

Vloeren, raamdecoratie, verf, behang, gordijnen – je vindt het bij in Doorn. We begrijpen als geen ander dat je thuis een belangrijke plek is, die je graag zo mooi mogelijk wilt inrichten. Maar, als het even kan ook zo goedkoop mogelijk. Daarom kenmerken de collecties van zich door de beste kwaliteit én een zacht prijsje. Kijk je altijd naar de laatste trends of kies je liever voor tijdloos? Van het behang tot de gordijnen – bij in Doorn kun je alle kanten op.

De Woonprofessionals Doorn – ONZE SERVICE

Van het kopen van een nieuw bankstel en het vergelijken van alle verschillende soorten raamdecoratie zoals jaloezieën tot het laten maken van je nieuwe plissé gordijnen op maat - er komt best veel kijken bij de creatie van het interieur van je dromen. En dan hebben we het nog niet eens over het monteren van de producten, de styling en het onderhoud! Gelukkig kun je bij in Doorn ook terecht voor advies. Gespecialiseerd als we zijn, kunnen we je adviseren over onze collectie, houden we rekening met de aanbiedingen die er lopen en kunnen we samen producten met elkaar vergelijken om zo tot een prachtig interieur te komen. En de afwerking? Ook daarvoor kun je inschakelen als de beste.

De Woonprofessionals Doorn – VAKSPECIALIST

Wij hebben ervaren vakmensen en woonprofessionals in dienst. Voor zowel bedrijven als particulieren. Groot assortiment in vloeren. PVC, marmoleum, laminaat… je vindt de meest uiteenlopende vloeren in de uitwerking die bij jou past. Ook het leggen van vloeren of monteren van uw buitenzonwering is voor ons geen enkel probleem. Bij weten ze precies welk type raamdecoratie de beste keuze is. Of je beter kunt gaan voor in betweens, plissé gordijnen, jaloezieën, duo of rolgordijnen?