Buitenzonwering van Bleeker de Groot in Beverwijk

Bleeker de Groot Wonen & Slapen is dé buitenzonwering- en interieurspeciaalzaak voor Beverwijk en Heemskerk.

 

Buitenzonwering

In onze showroom vind je een prachtige en uitgebreide collectie buitenzonwering. Van markies, tot screen en uitvalscherm, maar natuurlijk ook hele mooie terrasoverkappingen. Voor elke situatie is er het juiste product. De experts bij Bleeker De Groot, laten je graag zien, wat mogelijk is.

Een markies zorgt meestal voor een authentieke uitstraling, deze zijn bijvoorbeeld heel mooi voor een jaren 30 woning. Een strak uitval scherm, eventueel met verlichting, doet wonderen voor een moderne woning. Hoe breed en hoe de uitval moet zijn, bepaal je samen met de vakman. Deze kijkt ook naar windvalling, de zon, maar houdt ook rekening met de muren en de elektriciteit. Kortom onze vakmensen houden rekening met de lichtinval van de situatie, zodat jij heerlijk, zorgeloos kunt genieten van een prachtig product, waar je jarenlang plezier aan beleeft.

De markiezen, landelijk en klassiek

 

Markiezen

Veel Nederlandse woningen zijn gebouwd in een landelijk, klassieke stijl, hierbij zijn Markiezen een mooie keuze. Markiezen houden het zonlicht en de warmte op ambachtelijke wijze buiten, waardoor je op ieder moment van de dag kunt genieten van een aangenaam woonklimaat, in elke ruimte van het huis. Ook de keuze voor de doekkleur van de markies is heel belangrijk. Een klassiek huis krijgt bijvoorbeeld een hedendaagse uitstraling, wanneer je kiest voor een van de moderne kleuren. Als je de doekkleur afstemt op de kleuren van het huis, of de tuin krijg je een eenheid en mooi rust in en om de woning. Ook de styliste kan je natuurlijk helpen met je keuze.

Een Zonneschermen om onder te schuilen

 

Zonnescherm

Zonneschermen zijn zowel voor brede, als voor smalle gevels uitermate geschikt en maken een ongehinderde doorloop mogelijk. In de zomer is een zonnescherm je beste vriend op het terras, maar ook in de woning. Het blijft immers heerlijk koel binnen en daarmee bespaar je aardig op de energiekosten. We hebben natuurlijk ontzettend veel mooie doeken, die de woning optimaal kunnen verfraaien. We houden rekening met de woning, de kleuren van de woning en het interieur en wat een kleur doet, met de lichtinval in de ruimte. Wij adviseren je heel graag in de showroom.

Riant genieten met een Terrasoverkapping

 

Terrasoverkapping

Haal binnen naar buiten. Wij brengen onze vrije tijd graag door in de buitenlucht, samen met familie en vrienden. Een aangenaam klimaat is belangrijk, zeker op warme of juist natte dagen. Het huis staat steeds minder vaak los van de tuin en met een terrasoverkapping of serre creëer je een fantastische leefomgeving. Je geniet het hele jaar door van het buitenleven en je ervaart altijd een aangenaam klimaat, zowel binnen als buiten. Wij laten je graag zien wat mogelijk is en hebben voor elke situatie een mooie oplossing.

Rolluiken: verduistering & beveiliging in één

 

Rolluiken

Naast een geweldige zonwering, hebben rolluiken ook een inbraak vertragende werking. Dit geeft een heerlijk, veilig gevoel. Er is altijd wel een kleur, die prachtig past bij jouw woning. Een aangenaam woonklimaat en huiselijk comfort, het is iets waar wij allemaal graag het hele jaar door van profiteren. Rolluiken bevorderen de temperatuur in de woning. In de winter blijft het heerlijk warm binnen en in de zomer houd je alle ruimtes koel. Rolluiken zijn dus naast een veilige oplossing voor elk raam, ook ontzettend energie besparend.

Filter het licht met screens

 

Screens

Screens en Ritzscreens zijn een zeer effectieve vorm van zonwering dankzij de vlak hangende zonwerende stof. De vlak hangende zonwerende stof zorgt er namelijk voor dat het zonlicht en de warmte optimaal gefilterd kunnen worden. De vlakke montage tegen de gevel zorgt er tevens voor dat jij kunt genieten van privacy in jouw eigen woning. Een ander pluspunt: een screen of Ritzscreen neemt maar heel weinig ruimte in.