Home Made By Binnenkijker

Home Made By Binnenkijker

Priscilla en Guido hebben graag mensen over de vloer. Ze vinden het dan ook erg belangrijk dat iedereen zich bij hun thuis welkom voelt en dat het huis dit ook uitstraalt. Om dit te realiseren, kozen ze voor een Design Date en heeft de stylist van Home Made By het jonge gezin geholpen bij het inrichten van hun nieuwbouwwoning.

Waarom hebben jullie voor dit huis gekozen?

“Dit is echt onze plek. Voorheen woonden we in dezelfde wijk en ook onze families wonen in de buurt. Toen wij dit nieuwbouwproject zagen, waren we direct verkocht. De bouwstijl sprak ons erg aan en ook de grote tuin op het zuiden was voor ons, met 2 kleine kinderen, een groot pluspunt. Helaas waren we in eerste instantie uitgeloot. Toen dit huis toch weer vrijkwam, hebben we er geen moment meer over nagedacht.”

Waarom wilden jullie met een interieurstylist samenwerken?

“Het huis waar we voorheen woonden, is altijd Guido zijn huis gebleven. Hij heeft het ingericht en toen ik bij hem introk, is het me nooit helemaal gelukt om er ook echt mijn thuis van te maken. Doordat we in een nieuwbouwhuis zijn gaan wonen, hebben we het hele huis kunnen inrichten naar onze smaak. Heel erg leuk, maar ook ontzettend lastig. De stylist van Home Made By heeft ons vooral geholpen met het uitzoeken van wat meer gedurfde producten. Als je zelf een interieur inricht, dan ben je al snel geneigd om te gaan voor een 'veilige' optie. Dat is wat wij niet wilden."

Waar heeft onze stylist jullie vooral bij geholpen?

“De stylist heeft ons eigenlijk overal bij geadviseerd en wij hebben bijna alles overgenomen. Ik vond vooral kleur heel erg belangrijk. Voor de Design Date hadden Guido en ik een moodboard gemaakt. Qua kleur was het erg veilig. Veel zwart, wit en lichte groentinten. Toen Home Made By stylist ons moodboard zag, riep ze direct: “hier moet meer kleur in!”. Ze is aan de slag gegaan en wij hebben ons echt laten verrassen.”

Wanneer is een huis voor jullie een thuis?

“Dat vind ik erg lastig te zeggen. Toen we de eerste keer dit huis binnenkwamen, voelde het al direct als thuiskomen. Het is voor mij echt een gevoel. Wij houden heel erg van het geven van feestjes en etentjes. Ik vind het belangrijk dat iedereen zich bij ons thuis welkom voelt en dat ons huis dit ook uitstraalt. Dat is met deze inrichting zeker gelukt. Voor de kinderen is er een fijne speelhoek, er is een grote eettafel naast de keuken en er is een heerlijke zithoek.”

Is het eindresultaat geworden zoals je had verwacht?

“Het resultaat is echt boven verwachting. We zijn zo blij met Home Made By en het uiteindelijke resultaat. We voelen ons hier echt helemaal thuis. Wat ik vooral heel erg fijn vind, is dat de hulp van Home Made By niet op is gehouden na het uitvoeren van het interieurplan. Ik kan haar nog steeds om advies vragen en krijg altijd binnen een paar dagen een uitgebreid antwoord. Deze nazorg vind ik echt heel erg fijn.”

Uit de Home Made By collectie

Voor deze Binnenkijker zijn onderstaande producten uit onze eigen collectie gebruikt.

$imageAltTag

Maak een afspraak

Geef je contactgegevens door en je voorkeur aan voor een dag en dagdeel. Ik neem vervolgens zo snel mogelijk contact met je op.

Nog geen winkel geselecteerd, maak dan eerst een winkelkeuze.

Kies een winkel