Home Made By Binnenkijker

Home Made By Binnenkijker

DESIGN DATE

Het witte nieuwbouwhuis van Astrid voelde totaal niet aan als een ‘thuis’. Een Design Date met de stylist van Home Made By leverde een moodboard met donkere kleuren, goud en zwart op. Spannend vond Astrid het zeker, maar nu is ze ontzettend blij met het eindresultaat. Wil jij ook advies van onze stylist? 

 

LET'S DESIGN TOGETHER!

 

Home Made By Binnenkijker
Home Made By Binnenkijker

VAN OUD NAAR NIEUW

“Voorheen woonde ik in een prachtige pastoriewoning in het centrum van Amsterdam. Schitterend gelegen met authentieke ornamenten en een plafond van 4 meter hoog. Het enige nadeel? Het steeds terugkerende vochtprobleem. Ik besloot met pijn in mijn hart op zoek te gaan naar een nieuwe woning. Al snel vond ik dit fijne nieuwbouwhuis, waar ik de komende jaren onderhoudsvrij kan wonen.”

DE DESIGN DATE

“Hoewel ik blij was met mijn nieuwe woning voelde ik mij er nog niet thuis. Het contrast tussen beide woningen was gewoon te groot. Toen ik op zoek was naar nieuwe gordijnen kwam ik in aanraking met Home Made By en de mogelijkheid van een Design Date. Ik dacht altijd dat het inschakelen van een interieurstylist ontzettend kostbaar zou zijn, maar dat viel echt heel erg mee. Tijdens het thuisbezoek kwam de stylist van Home Made By bij mij over de vloer. Zij wilde veel over mij weten: wie ik ben en wat ik leuk vind.”

Home Made By Binnenkijker
Home Made By Binnenkijker

Uit de Home Made By collectie

Voor deze Binnenkijker zijn onderstaande producten uit de Home Made By collectie gebruikt. Wil jij deze producten in jouw interieur? Kijk hier dan welke winkel er bij jou in de buurt zit.

ZOEK EEN WINKEL

MOODBOARD

“Voor de Design Date wist ik totaal niet hoe ik mijn nieuwe huis in moest richten. Ik ben zo’n ontzettende twijfelkont, want ik vind veel verschillende kleuren en stijlen mooi. Gelukkig had de stylist direct een goed beeld van de richting die ik op wilde en ging het vervolgens allemaal vanzelf. Zo heeft de stylist een moodboard gemaakt met veel donkere kleuren, goud en zwart. Ik moest er wel over nadenken hoor, maar nu ben ik zo ontzettend blij! Het nieuwbouw-gevoel is compleet verdwenen.”

EINDRESULTAAT

“Ik ben zo gelukkig met mijn nieuwe interieur. De vintage meubels, die de ruimte een jaren ’60 gevoel geven. Maar ook de intense kleuren, die de ruimte een warm en sfeervol gevoel geven. Het is heel erg leuk thuiskomen!”

 

LET'S DESIGN TOGETHER!