Home Made By Binnenkijker

HOME MADE BY BINNENKIJKER

DESIGN DATE

Het begon met een andere kleur op de muur, maar uiteindelijk heeft de betrokken stylist van Home Made By het gezin geholpen bij het creëren van een persoonlijk thuis. Van een lichtplan tot advies over een betere akoestiek en van de vloer tot de meubels: onze stylist heeft Renate en Arjan het beste aankoopadvies gegeven en het stel geadviseerd bij al hun keuzes om zo hun ware thuis te ontdekken. Wil jij ook een persoonlijk advies van onze stylist? 

 

LET'S DESIGN TOGETHER!

 

Home Made By Binnenkijker
Home Made By Binnenkijker

VAN DONKER NAAR LICHT

Twaalf jaar geleden kochten Renate en Arjan deze vrijstaande woning aan het water. De donkerbruine vloer die zij destijds hadden uitgekozen, is sindsdien blijven liggen. Renate: “Na elf jaar vond ik de vloer echt niet mooi meer. Hij was zo donker en iedere vlek was zo zichtbaar. Dit sluimerde al een tijdje in mijn gedachte toen wij in gesprek kwamen met de stylist van Home Made By. In eerste instantie gingen we voor een nieuwe kleur op de muur, maar uiteindelijk hebben we ons hele interieur aangepakt. Nu hebben we eindelijk een lichte vloer!”

Home Made By Binnenkijker
Home Made By Binnenkijker

Uit de Home Made By collectie

Voor deze Binnenkijker zijn onderstaande producten uit de Home Made By collectie gebruikt. Wil jij deze productena in jouw interieur? Kijk hier dan welke winkel er bij jou in de buurt zit.

ZOEK EEN WINKEL

GEDURFDE KEUZES

Na een bezoek aan huis is de stylist aan de slag gegaan met een Design Plan. Renate: “De stylist heeft ons geholpen er één geheel van te maken. Alleen al door de tafel anders neer te zetten, veranderde de dynamiek van de gehele ruimte. De keuken en de woonkamer hebben ieder een eigen sfeer, maar door het gebruik van kleur en materiaal vormt het een geheel. Zo’n groot project is altijd spannend en ik heb ook echt af en toe mijn twijfels gehad, maar het eindresultaat is boven verwachting. Wij zijn er zo blij mee en dat komt helemaal door de stylist. Hij was erg betrokken gedurende het hele traject. Ik kon hem altijd bellen en hij heeft enorm veel werk voor ons uit handen genomen”.

EEN THUIS

De stylist van Home Made By heeft goed geluisterd naar de wensen van het stel. Zo is Renate dol op haar nieuwe hoekbank. Renate: “Voorheen hadden wij twee losse banken in de kamer staan. Nu staat er een grote hoekbank waar wij gezellig met zijn vieren op kunnen zitten. Het geeft echt het gezellige zaterdagavond-gevoel van vroeger. Samen op de bank tv kijken met iets lekkers erbij. Dat maakt ons thuis”.

BEGIN VANDAAG NOG

Wil jij net als Renate en Arjan hulp bij het creëren van een mooi en persoonlijk thuis? Het is onze passie om dit samen met jou te ontdekken. Wij bieden een persoonlijk interieuradvies, een op kleur & stijl geselecteerde collectie én realisatie door onze vak- specialisten. Je begint met het maken van een afspraak met één van onze stylisten bij jou thuis of in de winkel.

MEER OVER DESIGN DATE

 

LET'S DESIGN TOGETHER!