Home Made By Binnenkijker

HOME MADE BY BINNENKIJKER

DESIGN DATE

Tanja & Jorg wonen samen met hun kinderen Lieke, Femke & Gijs al 8 jaar in een 2-onder-1-kap woning in Heiloo. Een heerlijk huis aan een rustige straat, vlakbij het strand en met een zonovergoten achtertuin. De inrichting van hun woning is in die 8 jaar niet veranderd, maar toch klopte er iets niet. Daarom schakelden ze de hulp in van een van de Home Made By stylisten, die van hun huis een echt ‘thuis’ wist te maken. Wil jij ook de hulp inschakelen van een ervaren stylist? 

 

LET'S DESIGN TOGETHER!

 

Home Made By Binnenkijker
Home Made By Binnenkijker

Waarom heb je de hulp van een stylist ingeschakeld?

Tanja: “Toen we een jaar geleden besloten de inrichting van ons huis aan te pakken, hebben we direct de hulp van een stylist ingeschakeld. Hoewel ik heel erg houd van interieur vond ik het toch moeilijk om mijn eigen woning in te richten. Een vriendin van ons had al eens gewerkt met Ingrid en zij was ontzettend tevreden over haar werkwijze. Wij raakten met haar in contact en het klikte eigenlijk direct. Ingrid begreep heel goed waar wij steeds tegenaan liepen.”

Home Made By Binnenkijker
Home Made By Binnenkijker

Uit de Home Made By collectie

Voor deze Binnenkijker zijn onderstaande producten uit de Home Made By collectie gebruikt. Wil jij deze producten in jouw interieur? Kijk hier dan welke winkel er bij jou in de buurt zit.

ZOEK EEN WINKEL

Hoe is de Home Made By stylist te werk gegaan?

Tanja: “Ingrid heeft vervolgens een plan en een moodboard voor ons gemaakt. Wij wilden graag eenheid, samenhang en een gezellige sfeer in huis en Ingrid heeft dat goed weten te vertalen. Onze woonkamer heeft zij direct omgegooid en dat bleek de juiste keuze te zijn. Doordat zij onze persoonlijke spullen ook in haar plan heeft meegenomen, voelt het nu echt als ‘thuiskomen’. Zo heeft de stoel van mijn oma een prominente plaats gekregen en hangt er een prachtige foto van mijn kinderen in de woonkamer.”

Ben je tevreden met het eindresultaat?

Tanja: “Ja, wij zijn ontzettend blij met het eindresultaat. Ingrid heeft goed naar ons geluisterd en ons duidelijk uitgelegd wat er allemaal mogelijk was. De producten van Home Made By zijn van goede kwaliteit en het was ontzettend fijn dat er iemand langs kwam om alles te installeren”.

BEGIN VANDAAG NOG

Wil jij net als Tanja en Jorg hulp bij het creëren van een mooi en persoonlijk thuis? Het is onze passie om dit samen met jou te ontdekken. Wij bieden een persoonlijk interieuradvies, een op kleur & stijl geselecteerde collectie én realisatie door onze vak- specialisten. Je begint met het maken van een afspraak met één van onze stylisten bij jou thuis of in de winkel.

MEER OVER DESIGN DATE

 

LET'S DESIGN TOGETHER!