KLEURTRENDS VOORJAAR 2019

Een ochtendzon met een dun dekentje van nevel of het avondlicht van een mooie zomerse dag: de natuur kleurt de wereld om ons heen. Onze designer Yoka neemt je mee in de trends op het gebied van kleur voor voorjaar/zomer 2019. Ook vertelt ze wat haar inspiratiebronnen zijn geweest voor de kleurpaletten van de collecties Loft, Barn en Park. Met als rode draad door de collecties de trendkleur: oranje.

COLLECTIE LOFT

Voor collectie Loft is ons designteam op zoek gegaan naar de twist van grafische belijningen in natuur én architectuur. Nu oranje de ‘rode draad’ is in onze collectie, toverde zich als vanzelf een krachtig kleurpalet op het prikbord van ons atelier. Oranje beleeft een revival uit de 70er jaren. De combinatie tussen natuur én architectuur is onze bodem onder de collectie Loft geworden. Licht, luchtig en krachtig.

BEKIJK MEER

COLLECTIE BARN

Voor dit kleurpalet hebben we ons laten inspireren door betoverende accentkleuren van planten en dieren. Oranje is zo’n kleur die in de zomer met bloemen vlinders aantrekt en een warme aangename sfeer oproept. Het Barn interieur met een basis van hout- en zandkleuren of fris witte tonen, krijgt dit seizoen kracht met een tekening van donkerblauw of accenten in warm oranje. We houden van puur en vullen dat graag aan met subtiele dessins en krachtige kleuraccenten. Verfijnde grafische tekeningen in frisse contrasten en silhouetten van grassen en bladeren.

BEKIJK MEER

COLLECTIE PARK

In collectie Park is de zon dit seizoen onze belangrijkste ankerpunt. We wanen ons in een exotisch land, we kijken naar de ondergaande zon op het strand of fietsen de opkomende zon tegemoet, terwijl de mist langzaam optrekt. De diep rood-oranje tinten van monniksgewaden geven het palet de kracht die we voor ogen hadden. Een contrastrijk ‘almost black’ complementeert de zoete smaak van fris roze bloesem en de kleurenpracht van tropische vogels.

BEKIJK MEER

 

LET'S DESIGN TOGETHER!