Home Story Park 20

Home Story Park 20

Chic, speels en expressief, dat is Home Story Park 20. Met de materialen uit deze Home Story creëer je een thuis dat indruk maakt. Een luxueuze uitstraling en een aangenaam gevoel: dit chique interieur omarmt je bij binnenkomst. Ervaar de luxe van het leven met Home Story Park 20.   

Identity Board

Identity Board

moodboard

moodboard

materialenpalet

materialenpalet

INSPIRATIE PARK 20  

Voor deze Home Story zijn botanische tuinen, behorend tot ons Nederlandse erfgoed, en monumentale bouwkunde de inspiratiebronnen. Denk aan klassieke ornamenten en rondbogen, maar ook aan bladmotieven en houtstructuren. In dit interieur zie je zowel architecturale als botanische kenmerken terug in de design details van de materialen, zoals dessins van bladeren of gesteente.  

SUBTIEL EN CHIC  

Home Story Park 20 bestaat uit een rijk en subtiel palet, waarin kleuren, materialen en structuren elkaar afwisselen en versterken. Op de wand een licht glanzend behang met botanische vormen en zachte structuren, voor de ramen inbetweens van linnen en overgordijnen van velours en op de grond een lichte PVC-vloer met robuuste houtlook. Het kleurgebruik is warm, met diepe tinten in bruin en mauve, en benadrukt het sfeervolle karakter. Met Home Story Park 20 creëer je een speels interieur met een vleugje extravagantie.

GEBRUIKTE PRODUCTEN PARK 20

Onze interior designer heeft gekozen voor onderstaande producten.