HOME STORY PARK 14

De vormentaal van art déco: geometrische motieven, die visuele rust brengen zonder ‘hard’ te zijn. Die zo herkenbare architectuur met zijn strakke én ronde vormen, teruggrijpend op de bouwstijl van de Amsterdamse school en Berlage. De tijd van de roerige jaren 20, smokings, lange parelsnoeren en elegante avondjurken – jij wilt een interieur met de elegantie van haute couture.

Inspiratie Home Story Park 14
In deze Home Story speelt elegantie een grote rol. Jij wilt een huis die luxe uitstraalt en een impact maakt bij diegene die de kamer binnenloopt. Patronen in stoffen zorgen voor veel speling is het huis en kan als het ware in combinatie met de wat simpelere meubels een “chanel” look geven. In Home Story Park 14 zie je hoe je jouw huis omtovert tot een kroonjuweel. Met rijke materialen, streelzachte stoffen en kleurencombinaties die elkaar aanvullen. Gedurfd maar niet roekeloos, zorgvuldig gekozen om jarenlang van te genieten. Zo tijdloos als een dierbaar sieraad.

Elegantie in bloemen
Door aan de elegante style van deze Home Storie nog meer flair te geven is het een must om bloemstukken toe te voegen in het interieur. Zo komen de kleuren, patronen en meubels nog meer uit zijn verf en zal jouw thuis aanvoelen als een pronkstuk.