HOME STORY PARK 13

Thuis. Dé plek voor rust en bezinning, waar je je veilig voelt en helemaal jezelf kunt zijn. In het rijke en uitnodigende interieur van Home Story Park 13 geniet je van luxe en comfort. Gouden accenten, rijke materialen en glanzende verf benadrukken dit gevoel. Deze Home Story krijgt een eigentijdse twist door de azuurblauwe accentkleuren. Ontdek de geborgenheid en luxe van Home Story Park 13.

INSPIRATIE HOME STORY PARK 13

Geïnspireerd op het luxe leven van een levensgenieter. Hier komt smaak en perfectie samen in een sfeervol interieur. Het gebruik van diverse kleuren, materialen en structuren geeft een uitnodigend en intiem karakter aan Home Story Park 13. De juiste balans tussen deze elementen zorgt daarbij voor een flamboyant en uitgesproken beleving van de ruimte. Laat je omarmen door een Hotel Chique beleving met overdadige luxe en een stylish twist. Ervaar de intimiteit en het genot van deze Home Story. 

GEBORGENHEID EN LUXE

In Home Story Park 13 staat de azuurblauwe accentkleur centraal. Deze steekt prachtig af tegen de diepbruine paneelwand. Het behang lijkt uit gouddraad te zijn geweven en is een knipoog naar de gobelins van vroeger. De combinatie van velours materialen met frisse tinten - als Home Made By verfkleuren Mint en Dennen - zorgt voor contrast in dit interieur. Het laagpolige vloerkleed in een rustige, natuurlijke kleur geeft warmte aan je voeten en in de ruimte. In de eetkamer brengt de Elegant Park Dining Table het eigentijdse gevoel van deze Home Story terug. De velours raambekleding maakt de beleving van geborgenheid en luxe compleet.