HOME STORY PARK 12

In een rijk interieur kun je genieten van de perfectie en luxe van het leven. Deze fijne basis creëer je met Home Story Park 12. Prachtige materialen, diepe kleuren en organische vormen geven een speels, chique én warm karakter aan je huis. Omring jezelf met elegantie en intimiteit met Home Story Park 12. 

INSPIRATIE HOME STORY PARK 12

De combinatie van het speelse, intieme gevoel met rijke materialen zorgen voor comfort en luxe in Home Story Park 12. Deze Home Story is intens en meeslepend, net zoals een avond uit. Uitdagende statements maken het interieur rijk en houden het contrast van deze Home Story in stand. Denk hierbij aan het gebruik van intense kleuren, zacht fluweel en grafische patronen. Bloemen in lichte, roze tinten geven een fijne toevoeging aan dit overdadige interieur.  

Benieuwd naar onze producten? Bezoek onze webshop voor meer:

BEZOEK WEBSHOP

BALANS EN KWALITEIT

De riante bank staat bij binnenkomst al op je te wachten; plof neer en droom weg. Het moderne Trelly-behang met grafisch patroon geeft speelsheid en diepte, zonder dat het onrustig oogt. Op subtiele wijze lopen de kleuren van de vloer, het behang en de velours gordijnen in elkaar over. Dit zorgt voor een intieme, rijke uitstraling in huis, waar luxe en comfort centraal staan. De Elegant Park Sofa met rond eiland benadrukt dit gevoel. Donkere verfkleuren Palisander en Jeneverbes zijn prachtig in combinatie met de ijzige tint Ceder en beige tint Kiezel. Creëer balans en kwaliteit met Home Story Park 12.