Jungle behang goud gordijn beige gordijn Park 09

Home Story Park 09

Het leven is een spel dat groots en meeslepend gespeeld mag worden. Goud, glans en rijke materialen, de ingrediënten voor een luxe en imponerend interieur. 'More is more', voor de excentriekeling die een statement wil maken. Designs, structuren en goudtinten tuimelen over elkaar heen, stijlen en invloeden vanuit de hele wereld worden moeiteloos met elkaar gecombineerd. Het antieke Japanse kamerscherm vormde de basis voor dit extravagante interieur, dat je niet snel vergeet. 

BOEK EEN DESIGN DATE

Onze unieke collectie Park 09 bestaat uit hoogwaardige, aantrekkelijk geprijsde materialen die de basis vormen voor een warm en persoonlijk thuis. De samenstelling van deze collectie is gebaseerd op goude, glanzende en rijke materialen. Alles is zorgvuldig op elkaar afgestemd zodat er een harmonieus en warm thuis ontstaat

Benieuwd naar onze producten? Bezoek onze webshop voor meer:

 

BEZOEK WEBSHOP

Moodboard Home Story Park 09
Materialen palet + kleuren Park 09

Onze Home Stories zijn door onszelf gecreëerde verhalen, afgestemd op verschillende levensbehoeften. Met onze eigen producten geven we invulling aan elke home story. De producten worden zorgvuldig geselecteerd en samengebracht tot een harmonieus geheel. Voor jouw huis doen we hetzelfde. De interieurstylist kijkt naar wie je bent, wat je woonwensen zijn en welke mogelijkheden jouw huis biedt. Afhankelijk van jouw budget maakt de interieurstylist een persoonlijk interieuradvies en -ontwerp. Om kennis te maken met jou en je huis, plannen we graag eerst een Design Date. Daarin gaan we op zoek naar wat het thuisgevoel voor jou betekent.

BOEK EEN DESIGN DATE

Raamdecoratie goud zwart
pvc vloer beige gordijn

DEZE PRODUCTEN MAKEN ONDERDEEL UIT VAN PARK 09