Home Story Loft 20

Home Story Loft 20

Onze Home Story Loft laat zich het best omschrijven als nuchter, recht door zee en vrij van afleiding.  In deze Home Story draait het om de eenvoud van het leven. Minimalisme werkt ontspannend en vormt de basis van het thuisgevoel. Kies voor Loft als je droomt van een minimalistisch interieur zonder poespas. 

Identity board

Identity board

Moodboard

Moodboard

materialenpalet

materialenpalet

INSPIRATIE HOME STORY LOFT 20  

Voor Home Story Loft 20 is inspiratie gehaald uit eenvoud en minimalisme. Bij die termen denk je misschien aan een kil of bescheiden geheel als mogelijke tekortkoming, maar met behulp van de juiste kleuren en materialen ontstaat meer diepgang en contrast. Denk aan tinten in crème, grijs en groenblauw, met grafische structuren en organische ontwerpen.

GEBRUIKTE PRODUCTEN LOFT 20

Onze interior designer heeft gekozen voor onderstaande producten.

SPANNEND EN STOER  

Kenmerkend voor Loft 20 is de variatie in kleuren en materialen, van vergrijsde groentinten en kleuren van steen tot matte uitstralingen en ruwe structuren. Ook vorm maakt een wezenlijk verschil binnen dit interieur. Zo worden dynamische elementen in het behang afgewisseld met accessoires in organische vormen. Het contrast tussen de verschillende elementen maakt het geheel spannend en stoer.