HOME STORY LOFT 14

De Hollandse nuchterheid – we staan er bekend om. Een simpele zondagochtend thuis met het gezin kan een ochtend zijn die je je nog later kan herinneren in plaats van die hectische op je droomvakantie. Liever simpel dan ingewikkeld, liever 10 goede vrienden dan 100 voorbijgaande kennissen, liever kaas dan kaviaar. Je huis is jouw trots en je veilige plek. En iedere keer dat je er binnenstapt, denk je ‘dit ben ik’.

Inspiratie Home Story 14
Inspiratie voor deze Home Story kwam eigenlijk van onze eigen bodem. Wij houden van minimalistisch waarbij we ons zelf subtiel kunnen laten zien in plaats van schreeuwerig. Ook wel de nuchterheid waar elke Nederland mee geboren wordt. Dit element is goed terug te verwerken in een interieur. Denk aan kleuren combinaties van licht beige meubels met een diepblauwe kleur op de muur als achtergrond. Zo komen jouw meubels simpel en gelijkmoedig naar voren.

Nuchter en licht
Het gebruik van ton sur ton in het interieur zorgt ervoor dat je ultiem tot rust komt. Om het licht gedurende de dag mooi te filteren, zijn houten jaloezieën en vitrage gordijnen zeer geschikt. In deze Home Story draait het zowel om minimalisme als om jouw persoonlijke toevoegingen. Omdat het interieur van deze Home Story zo fris en licht, kan jij je eigen elementen toevoegen om op deze manier jouw (t) huis eigen te maken.
 

Loft White Structured eetkamerstoel
fauteuil