HOME STORY LOFT 12

Verstild en sober, industrieel en stoer. Home Story Loft 12 biedt het allemaal. In dit interieur zie je goed hoe subtiele tinten en natuurlijke materialen voor warmte en comfort zorgen. Het minimalistische karakter van deze Home Story geeft een fijne, persoonlijke thuisbasis. Creëer een warm en comfortabel thuis met Home Story Loft 12.

INSPIRATIE HOME STORY LOFT 12

Onze Home Story Loft 12 neemt je mee in het leven, waar je zonder al te veel afleiding en met het gevoel van geborgenheid leeft. Het minimalistische interieur versterkt dit gevoel. De basis - bestaande uit rustgevende kleuraccenten en natuurlijke materialen - van deze Home Story zorgt voor een serene sfeer. Plof neer op de heerlijke Minimal Loft Sofa, ontspan en droom weg. Hier ontdek en geniet je de comfortabele basis van het leven. 

Benieuwd naar onze producten? Bezoek onze webshop en ontdek het gemak van online bestellen:

BEZOEK WEBSHOP

MINIMALISTISCH EN INDUSTRIEEL

Home Story Loft 12 karakteriseert zich door de minimalistische en industriële uitstraling. De combinatie van de zandsteenkleurige vloer met de kleuren Stro en Camouflage creëren de warme basis van deze minimalistische inrichting. Het gebruik van deze beige en mosgroene kleur met grijze tinten - zoals Home Made By verfkleuren Lood en Lei - benadrukken het industriële karakter. De Minimal Loft Sofa zorgt voor een prachtig statement in het interieur.