HOME STORY LOFT 11

Home Story Loft 11 staat voor rust en ontspanning. Een grootse, open ruimte waar de eenvoud van het leven siert en less is more centraal staat. De uitnodigende sfeer zorgt voor een gevoel van thuiskomen. Thuis is een zintuigelijke beleving. Alles wat je ziet, voelt, ruikt en hoort zorgt dat je je veilig en vertrouwd voelt. Ontspan en geniet van de ruimte om je heen met Home Story Loft 11.

Home Story Loft 11 Moodboard
Home Story Loft 11 Materialboard

INSPIRATIE HOME STORY LOFT 11

Geïnspireerd door rust en soberheid is Home Story Loft 11 ontstaan. In dit minimalistische interieur leeft ieder voor zich en toch samen. Het eigenzinnige en persoonlijke karakter van deze Home Story creëert een gevoel van luxe en weerspiegelt jouw eigen identiteit. Hier vier je het leven en geniet je in stilte.

Benieuwd naar onze producten? Bezoek onze webshop en ontdek het gemak van online bestellen:

BEZOEK WEBSHOP

MINIMALISTISCH EN SFEERVOL

In deze Home Story draait het om minimalisme. Het gebruik van ton sur ton in het interieur zorgt ervoor dat je ultiem tot rust komt. Om het licht gedurende de dag mooi te filteren, zijn houten jaloezieën en vitrage gordijnen zeer geschikt. De subtiele, strakke basis van het interieur combineert perfect met grove materialen, zoals gebruikt voor de bank en het vloerkleed. Het kleurenpalet bestaat uit warme grijstinten en beige accenten, waardoor een uitnodigende sfeer gecreëerd wordt.