HOME STORY LOFT 10

Home Story Loft 10 staat voor eigen karakter, persoonlijkheid en modern met een knipoog. Thuis is de plek om naar terug te verlangen en nooit meer weg te gaan. In deze Home Story zorgt leegte voor een gevoel van luxe waarin de sfeer wordt bepaald door de ruimtelijke compositie. Ontdek de eigenzinnigheid van Loft 10.

Home Story Loft 10 Moodboard
Home Story Loft 10 Materialboard

INSPIRATIE HOME STORY LOFT 10

Onze Home Story Loft 10 is uit het gevoel van geborgenheid ontstaan. Nuchter, recht door zee en zonder te veel afleiding leef jij jouw leven. Hierbij is een rustige basis met enkele kleuraccenten in het interieur van belang. Eenheid en rust kenmerkt deze moderne Home Story. Sluit de viltachtige gordijnen en creëer voor jezelf het gevoel dat je even niets met de buitenwereld te maken hoeft te hebben.

Benieuwd naar onze producten? Bezoek onze webshop en ontdek het gemak van online bestellen:

BEZOEK WEBSHOP

EIGENZINNIG EN TIJDLOOS

Het eigenzinnige en tijdloze gevoel dat Home Story Loft 10 uitstraalt, zorgt ervoor dat de creatieveling zich hier thuis zal voelen. Waardevolle, decoratieve objecten krijgen de ruimte om op te vallen en weerspiegelen jouw persoonlijke leven. Balans in het interieur ontstaat door de combinatie van strakke lijnen met harde materialen en het contrast tussen licht en donker. Eerlijke materialen – zoals beton, steen en metaal – en aardse verfkleuren vormen een rustige basis in de ruimte.