Slaapkamer groen natuurlijk Loft 09

Home Story Loft 09

Rituelen en bezinning zijn belangrijke elementen voor de stille genieter. Het gevoel van rust en de perfectie van het imperfecte. Sober en warm, de natuur vertaald in materiaal. Het interieur voelt naar binnen gekeerd en is tegelijkertijd één met de natuur, het is de uitgestrektheid en de verstilling van die natuur die als uitgangspunt zijn gebruikt. De grijstinten versterken de kleuren groen en het nonchalante van het linnen. Schoonheid zonder pretentie. 

Onze unieke collectie Loft 09 bestaat uit hoogwaardige, aantrekkelijk geprijsde materialen die de basis vormen voor een warm en persoonlijk thuis. De samenstelling van deze collectie is gebaseerd op rust en rituelen. Alles is zorgvuldig op elkaar afgestemd zodat er een harmonieus en warm thuis ontstaat.

Benieuwd naar onze producten? Bezoek onze webshop voor meer:

 

 

BEZOEK WEBSHOP

Moodboard Home Story Loft 09
Materialen palet + kleuren Loft 09

Onze Home Stories zijn door onszelf gecreëerde verhalen, afgestemd op verschillende levensbehoeften. Met onze eigen producten geven we invulling aan elke home story. De producten worden zorgvuldig geselecteerd en samengebracht tot een harmonieus geheel. Voor jouw huis doen we hetzelfde. De interieurstylist kijkt naar wie je bent, wat je woonwensen zijn en welke mogelijkheden jouw huis biedt. Afhankelijk van jouw budget maakt de interieurstylist een persoonlijk interieuradvies en -ontwerp. Om kennis te maken met jou en je huis, plannen we graag eerst een Design Date. Daarin gaan we op zoek naar wat het thuisgevoel voor jou betekent.

BOEK EEN DESIGN DATE

wierook groene witte muurverf
groen gordijn witte horizontale jaloezie

BEKIJK DE PRODUCTEN VAN LOFT 09