roze behang gordijn Loft 07

Home Story Loft 07

‘A touch of glamour’, kosmopolitisch en elegant. In de stad en toch met de hele wereld om je heen. Deze verfijnde woonstijl past als een jas bij een vrouw van de wereld die buiten haar carrière geniet van musea, mode, de drukte van de stad en het bruisende nachtleven. Haar thuis is als haar werk, een podium van creativiteit waar ze zich graag omringt met het gevoel van luxe en comfort.

Onze unieke collectie Loft 07 bestaat uit hoogwaardige, aantrekkelijk geprijsde materialen die de basis vormen voor een warm en persoonlijk thuis. Voor de samenstelling van deze collectie hebben we ons laten inspireren door kleuren, structuren en vormen uit de stad. Alles is zorgvuldig op elkaar afgestemd zodat er een hamonieus en warm thuis ontstaat. 

Benieuwd naar onze producten? Bezoek onze webshop voor meer:

BEZOEK WEBSOP

Moodboard Home Story Loft 07
Materialen palet + kleuren Loft 07

Onze Home Stories zijn door onszelf gecreëerde verhalen, afgestemd op verschillende levensbehoeften. Met onze eigen producten geven we invulling aan elke home story. De producten worden zorgvuldig geselecteerd en samengebracht tot een harmonieus geheel. Voor jouw huis doen we hetzelfde. De interieurstylist kijkt naar wie je bent, wat je woonwensen zijn en welke mogelijkheden jouw huis biedt. Afhankelijk van jouw budget maakt de interieurstylist een persoonlijk interieuradvies en -ontwerp. Om kennis te maken met jou en je huis, plannen we graag eerst een Design Date. Daarin gaan we op zoek naar wat het thuisgevoel voor jou betekent.

BOEK EEN DESIGN DATE

roze gordijn pvc vloer
roze behang loft 07

DEZE PRODUCTEN MAKEN ONDERDEEL UIT VAN LOFT 07