Home Story Barn 20

Home Story Barn 20

Geniet jij van het buitenleven en wil je dit graag terugzien in je huis? Onze Home Story Barn 20 draait om landelijke charme. Deze charme komt terug in een neutraal gekleurd interieur met aardse, warme en sobere sfeer. Hier verenigt het ongecompliceerde van het buitenleven met comfort en luxe. Een ingetogen kleurenpalet, natuurlijke materialen en diverse structuren halen buiten naar binnen. 

identity board

identity board

MOODBOARD

MOODBOARD

materialenpalet

materialenpalet

INSPIRATIE BARN 20  

Voor deze Home Story kwam de inspiratie uit kenmerken van het Nederlandse landschap. De samenstelling van kleur, materiaal, patroon en structuur wekt de indruk dat je je in de natuur bevindt. Denk aan geweven stoffen als wol en linnen, maar ook aan organische lijnen die doen denken aan de bladeren van bomen. Warme neutralen vormen een solide basis en accessoires in aardse materialen en tinten kleden het geheel eenvoudig aan.  

VEELZIJDIG EN NEUTRAAL  

In Barn 20 zie je fijne materialen met een sobere uitstraling tot een contrasterend kleurenpalet met accenten in beige en antraciet. Wol, hout en linnen gecombineerd met grijsgroen maken het geheel uitgesproken. Deze woonstijl is veelzijdig én eenvoudig toe te passen in ieder interieur. De afwisseling tussen organische en niet-organische lijnen zorgt voor een twist. Met Barn 20 pak je uit op ingetogen wijze.   

Gebruikte producten Barn 20

Onze interior designer heeft gekozen voor onderstaande producten.